Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'tan Konyaspor uyarısı! 'Golü erken bulmalıyız'

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Konyaspor uyarısı! 'Golü erken bulmalıyız'

26.05.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk, ligin son haftasında Konyaspor ile bugün oynayacakları maç öncesi öğrencilerine son uyarılarını yaparken, “İlk dakikadan itibaren baskı yapmalı ve golü erken bulmalıyız” dediği öğrenildi.

Galatasarayda Okan Buruktan Konyaspor uyarısı Golü erken bulmalıyız

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Galatasaray’a, Konyaspor deplasmanında şampiyonluğa ulaşması için bir puan yetse de Teknik Direktör Okan Buruk’un düşüncesinin farklı olduğu öğrenildi. Beraberliği düşünmenin riskli olduğunu düşünen siyah-beyazlı takımın teknik patronunun, hafta boyunca oyuncularıyla yaptığı toplantıda ilk dakikadan itibaren baskı istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Evinde Konyaspor’un Fenerbahçe’den puan aldığını öğrencilerine hatırlatan Okan Buruk’un ilk düdükten itibaren baskı uygulayıp skor avantajının yakalanmasını istediği belirtildi. Oyuncularına dünkü idman öncesinde son uyarılarını yapan Buruk’un şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

“Bütün bir sezon büyük emek verdik ve son 90 dakikamıza geldik. Artık o çok istediğimiz kupa için son düzlükteyiz. Büyük bir performans ortaya koydunuz ve siz bu şampiyonluğu hak ettiniz. Rakibimiz ligde kalma mücadelesi veriyor. Hafta içinde çıkan haberlerde oyunculara yüksek primler vaat edildiğini hepimiz okuduk. Çok motiveler ve bizi zor bir karşılaşma bekliyor. Bu nedenle geçen haftaki hataları tekrarlamamız gerekiyor. Erken atacağımız bir gol çok önemli. Skor avantajını erken elimize alırsak bu bizi çok rahatlatır.”

Haberin Devamı

GÖRKEMLİ UĞURLAMA

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Konyaspor deplasmanında bir puan alması halinde bile şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray’da taraftar dün Metin Oktay Tesisleri’ne adeta çıkarma yaptı. Sarı-kırmızılı futbolseverler, kafileyi coşkuyla uğurlarken büyük bir coşku yaşandı. Öte yandan sarı-kırmızılı takımda cezalı olmasına rağmen Hakim Ziyech de kafilede yer aldı.

Konyaspor deplasmanına gidecek olan Galatasaray kafilesini uğurlamaya gelen taraftarların açtığı bir pankart dikkatlerden kaçmadı, dakikalar içerisende sosyal medyada gündem oldu. Sarı-kırmızılı bir taraftar, geçtiğimiz hafta derbi başlamadan önce tartışma yaşayan Kerem Aktürkoğlu ile Mert Hakan Yandaş’ın yer aldığı bir pankart hazırladı. Taraftarın açtığı pankartta “Bir gecelik sevinciniz 10 senelik hasrete dönüştü” ifadesi de yer aldı.