Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'tan şampiyonluk mesajı: Gerçek 5. yıldız!

Galatasaray'da Okan Buruk'tan şampiyonluk mesajı: Gerçek 5. yıldız!

26.05.2024 - 21:21 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşayan teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'de üst üste ikinci kez şampiyon olmalarının ardından konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın hedefine ulaştığını belirten Okan Buruk, "Çok mutluyuz, zor bir ortamdı. Konyaspor küme hattındaydı ama hak ederek, çok iyi oynayarak kazandık. Geçen hafta da söyledim. Her zamanki gibi Mayıslar bizim oldu. Şimdi 25. şampiyonluk için hazırlansınlar" dedi.

Taraftarlara vurguda bulunan Okan Buruk, "Ben tabii ki taraftarımızla birlikte yaşıyorum. Onlara hizmet etmek zorundayız. Çok iyi bir oyuncu gurubu ile birlikteyiz. Hep birlikte büyük bir iş başardık. En çok şeyi taraftarlar hak ediyor" ifadelerini kullandı.

Okan Buruk şampiyonluk sonrası açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Geçen seneki şampiyonluktan sonra bu sene daha zor oldu. 11 ay önce antrenmanlara başladık. 56 maça çıktık. Şampiyonlar Ligi oynadık. Şampiyonlar Ligi'nde oynayanlar bu ülkede ligde zorlanır. Ligde herkesten daha iyi oynadık, Şampiyonlar Ligi'nde herkese diş geçirdik. Rekorlar kırdık. Taraftarımız muhteşemdi. Takımın hep yanındalardı. Bize inandılar. Tarihi bir rekorla şampiyon olduk. Tarih yine Galatasaray'ı, şampiyon Galatasaray'ı, 24. şampiyonluğu kazanacak. Hedefimiz 5. yıldız, gerçek 5. yıldız, bunun altını çizmek lazım. Bizde her şeyin gerçeği var. Şampiyonluğun da, yıldızın da gerçeği. Çok çekişmeli bir sezondu. Tüm takımları tebrik ediyorum. Konyaspor da küme düşme hattındaydı. Bize direndiler. Maçı kazanmayı bildik. Önemli bir galibiyet ve değerli bir şampiyonluk. Biz hep beraber rekorlar kırıp şampiyon olduk. Şampiyonluğunu keyfini süreceğiz. 1 senedir şampiyon olamıyorduk, tekrar olduğumuz için çok mutluyuz."

Haberin Devamı

Zor bir sezon geçirdiklerini vurgulayan Okan Buruk, "Çok zor bir sezon geçirdik. Çok fazla maç oynadık. İnanılmaz maç trafiği oldu. Şampiyonlar Ligi'ne uygun oyuncular aldık, bazısı uyum sağlayamadı bazısı sağladı. Devre arası önemli bir oyuncu kaybettik. Biz hep beraber şampiyon olduk, kendimi ne öne ne arkaya koyabilirim. Eşit bir şekilde paylaşalım. Başarısızlığı da hep kendi üstüme aldım. Teknik direktörün çözüm üretmesi lazım. Geçen haftaki maçı kazanamadıysak ben suçluyum. Kötü giden durumlarda en büyük sorumluluk teknik adamdadır. Başarıda hep beraber ortak başarı. Oyuncularım da en iyisini vermeye çalışıyor. Biz büyük bir aileyiz. Hedefimiz tekrar Şampiyonlar Ligi'ne girmek ve Türkiye'de şampiyon olmak" ifadelerini kullandı.

Yazarlar