Galatasaray Galatasaray'da Sacha Boey'a yeni talip! Canlı izlediler

Galatasaray'da Sacha Boey'a yeni talip! Canlı izlediler

16.03.2023 - 12:27 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de son olarak Kasımpaşa'yı deviren Galatasaray'da yeni sezonun hazırlıkları bir yandan sürüyor. Sezonun en önemli isimlerinden Sacha Boey'u İngiliz ekipinin Kasımpaşa maçında izlettiği ortaya çıktı.

Galatasarayda Sacha Boeya yeni talip Canlı izlediler

Süper Lig'de Kasımpaşa'yı Zaniolo'nun golüyle geçen ve liderliğini sürdüren Galatasaray'da transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sezonun flaş ismi Sacha Boey'u İngiliz ekibi tribünden takip etti.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUK ORANLARI GÜNCELLENDİ
Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo'nun golüyle Kasımpaşa'yı mağlup etmesinin ardından, sarı-kırmızılıların şampiyonluk oranı 1.17 olarak açıklandı. Fenerbahçe'nin haftayı bay geçmesinin ardından sarı-lacivertlilerin oranı 2.05 olarak duyuruldu. Beşiktaş'ın Başakşehir galibiyeti sonrası siyah-beyazlıların oranı 25.00 olarak duyuruldu.

Galatasarayda Sacha Boeya yeni talip Canlı izlediler

MUSLERA'DAN GEÇİT YOK
Son olarak ağır sakatlığını kısa sürede atlatıp fedakârlık yaparak tek bir maç kaçırmadan eldivenlerine kavuşan Uruguaylı kaleci Muslera, Kasımpaşa karşısında da hatasız oynadı. Hücum hattındaki yıldızların üstün performansına karşın, savunmadaki başarılı tabloda ön plana çıkan isim olan Fernando Muslera, bu sezon kalesine gelen 80 şutun 64 tanesini kurtararak parmak ısırttı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Sacha Boeya yeni talip Canlı izlediler

MATA'YA ANTRENÖRLÜK TEKLİFİ
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sezon sonunda sözleşmesi sona eren 34 yaşındaki İspanyol futbolcuya, antrenörlük teklifinde bulunacak. Buruk'un, tecrübeli öğrencisini, yeni sezonda teknik ekibe dahil etmek istediği öğrenildi

BİRÇOK KULÜP BOEY'İN PEŞİNDE
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da forma giyen Sacha Boey, gösterdiği başarılı performansın ardından Avrupa'dan birçok kulübün transferde radarına girdi.

Galatasarayda Sacha Boeya yeni talip Canlı izlediler

ASTON VİLLA TRİBÜNDE İZLEDİ
Fransız sağ beke, İngiliz ekibi Crystal Palace'tan sonra bir başka Ada temsilcisi Aston Villa'nın da yakından ilgi gösterdiği öğrenildi. Boey ile ilgili tüm detayları takip eden Aston Villa yetkilileri, Cimbom'un 22 yaşındaki bekini Kasımpaşa ile oynanan maçta canlı izledi.

OKAN BURUK'UN VAZGEÇİLMEZİ
Teknik direktör Okan Buruk'un vazgeçilmez isimlerinden biri olan Sacha Boey, daha önce Portekiz'den Sporting Lizbon ve Fransa'dan Lyon'la da anılmıştı.

8 MİLYONLUK TEKLİFE VETO
Boey için, Lyon'un 8 milyon euro olan teklifi Galatasaray tarafından reddedilmişti. Boey, bu sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 22 karşılaşmada 2 asist yaptı. Boey'in Galatasaray ile sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihine kadar devam ediyor. Sağ bek dışında sol bekte de oynayabilen Boey, Rennes'ten Cimbom'a gelmişti.

Haberin Devamı

SON KARAR OKAN BURUK'UN
Boey, Sarı-Kırmızılı taraftarların da beğendiği isimlerden biri durumunda. Futbolcu ile ilgili son kararı teknik direktör Okan Buruk verecek.

Yazarlar