Galatasaray Galatasaray'da sırada 4 transfer var! İmza için Batuhan'ın ikna edilmesi bekleniyor

Galatasaray'da sırada 4 transfer var! İmza için Batuhan'ın ikna edilmesi bekleniyor

30.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Geride kalan sezonu Süper Lig şampiyonu olarak tamamlayan Galatasaray, gelecek sezon için de aynı başarıyı göstermek istiyor. Bakambu, Zaha, Icardi gibi yıldız futbolcuları kadroya katan sarı-kırmızılı ekip, şimdi de sıradaki 4 transfer için kolları sıvadı.

Galatasarayda sırada 4 transfer var İmza için Batuhanın ikna edilmesi bekleniyor

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon Süper Lig'de şampiyon olmak isitiyor. Takıma katılan yıldız futbolcular ile dikkat çeken sarı-kırmızılı ekip, sıradaki 4 transfer için düğmeye bastı. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

ANGELINO KİRALANDI, KAAN'IN BONSERVİSİ ALINDI

Galatasaray'da savunma hattına şu ana kadar 2 takviye yapıldı. Sarı-kırmızılılar, Sassuolo'dan kiraladığı Kaan Ayhan'ın bonservisini aldı. 28 yaşındaki milli stoper için 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödendi.

Süper Lig devi sol bek pozisyonunu ise Angelino ile güçlendirdi. 26 yaşındaki sol bek satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı. İspanyol oyuncu için 1 milyon 500 bin euro kiralama bedeli ödendi. Angelino'nun satın alma opsiyonunun 6 milyon euro olduğu aktarıldı.

FORVET HATTI YENİDEN ŞEKİLLENDİ

Galatasaray'da forvet hattına da önemli isimler dahil edildi. Sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki milli futbolcu Halil Dervişoğlu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Nasr'da forma giyen Cedric Bakambu'nun bonservisi 700 bin euro karşılığında alındı. Kongolu santrforla 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

Galatasarayda sırada 4 transfer var İmza için Batuhanın ikna edilmesi bekleniyor

YILIN TRANSFER ÇALIMI ZAHA

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Fenerbahçe'nin uzun süre görüşmelerde bulunduğu Wilfried Zaha'yı renklerine bağladı. Sarı-kırmızılılar, Crystal Palace'tan ayrılan Fildişi Sahili uyruklu hücumcuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

MAURO ICARDİ TRANSFERİNİ KAP'A BİLDİRDİ

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, forvet hattına Mauro Icardi'yi dahil etti. Sarı-kırmızılılar, Arjantinli futbolcunun transferi konusunda Paris Saint Germain ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Galatasaray'dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero’nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü SAS Paris Saint-Germain Football ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

İMZALAR DEVAM EDECEK

Zaha’dan sonra Mauro Icardi’yi İstanbul’a getirip şov yapan Galatasaray’da imzalar devam edecek.

Bu yaz Angelino, Zaha, Bakambu ve Halil’le kadrosunu güçlendiren, Mauro Icardi’nin bonservisi alarak gövde gösterisi yapan Aslan hız kesmiyor. Cim-Bom yeni haftayı da bir hayli hareketli geçirecek.

İlk olarak anlaşma sağlanan Günay Güvenç’in KAP bildirimi gelecek. 32 yakındaki eldiven için Gaziantep FK ile anlaşan ve bu oyuncu karşılığında kiraya verilecek olan Batuhan Şen’in ikna olmasını bekleyen sarı-kırmızılılar, kısa süre içinde bu işe nokta koymayı hedefliyor. Zalgiris Vilnius maçından sonra bu işin resmiyete döküleceği bildirildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda sırada 4 transfer var İmza için Batuhanın ikna edilmesi bekleniyor

FRED TAMAM AMA...

Galatasaray, 8 numara için ise Fred konusunda sona geldi. Brezilyalı futbolcu ile anlaşan sarı-kırmızılılar, Manchester United’ın bonserviste indirime gitmesini umuyor. 30 yaşındaki yıldız oyuncunun da Fulham veya başka bir kulübe gitmek istemediği ve Galatasaray’a transferi konusunda kulübünden anlayış beklediği bildirildi.

Galatasarayda sırada 4 transfer var İmza için Batuhanın ikna edilmesi bekleniyor

Cim-Bom, yeni haftada Kerem Demirbay ve Milot Rashica konusunda da mutlu sona ulaşmayı hedefliyor. Her iki oyuncunun transferinde de son aşamaya gelindiği ve imzaların bu hafta atılmasının planlandığı öğrenildi.

19.05'TE YILDIZLAR GECESİ

Galatasaray, dünya yıldızlarına taraftarının huzurunda imza attıracak. Sarı-kırmızılıların imza şov ve antrenmanı bugün taraftara açık olarak saat 19.05’te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta gerçekleşecek. 2023-2024 kombine, ve loca sahipleri etkinliğe ücretsiz olarak katılabilecek. Batı Tribünü kapalı olacağı için, buradan kombinesi olan taraftar, diğer tribünlere giriş yapabilecek.

Haberin Devamı

Ayrıca, konbinesi olmayan taraftar da bugün saat 10.00’dan itibaren Aslanlıyol bilet satış gişelerinden ücretsiz bilet alabilecek.

Yazarlar