Galatasaray Galatasaray'da Sneijder krizini bitiren o buluşma

Galatasaray'da Sneijder krizini bitiren o buluşma

18.04.2017 - 12:46 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe maçı öncesinde Galatasaray'da yıldız oyuncularla sorunları gündeme gelen Tudor, futbolcularıyla barıştı. Yaşanan bu gelişme öncesinde 4 isim Zorlu'da bir araya geldi.

Galatasarayda Sneijder krizini bitiren o buluşma

Galatasaray'a büyük umutlarla gelen ancak özellikle Wesley Sneijder ile yaşadığı sorunlarla dikkat çeken ve Florya'da "İstenmeyen adam" olduğu iddia edilen teknik direktör Igor Tudor konusunda aşılan krizin detayları ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Başakşehir maçında yedek kalan ve oyuna sonradan girip maçın ardından tartışma yaşayan Hollandalı yıldız, ipleri kopma noktasına getirmişti. Buzları eriten ikili için konusunda haftasonundaki zirvenin etkili olduğu öğrenildi.

O BULUŞMA KRİZİ BİTİRDİ

Selçuk İnan'ın kayınpederinin cenazesinin ardından Galatasaray'da sürpriz bir buluşma gerçekleşti. Birçok futbolcu ve futbol camiasından tanıdık isimler Zincirlikuyu'daki cenazede yer alırken, sonrasında ise Zorlu Center'da Galatasaray için durum değerlendirmesi yapıldı.

Galatasaraylı futbolculardan Nigel De Jong ile Wesley Sneijder, teknik kadrodan da Ayhan Akman ve Mert Çetin, 15:00 sularında Zorlu'da Tom's Kitchen isimli mekanda uzun süre sohbet etti. Sonrasında ise Florya'da Tudor oyuncularını dinledi.

Haberin Devamı

Ligin bitimine 8 hafta kala yeni bir krizle taraftarı karşısına almak istemeyen Galatasaray yönetiminin bu görüşmeyi istediği iddia edilirken, aradaki yaşananların şimdilik çözüldüğü kaydedildi.

Igor Tudor, Pazartesi günü antrenman öncesinde Wesley Sneijder, De Jong ve Lukas Podolski ile görüştü. Fenerbahçe derbisi öncesinde forma bekleyen ve son haftalarda yedek kaldıkları için Florya'da mutsuz olan yıldız futbolcuları ile toplanan Igor Tudor, gönüllerini alıp barışı sağladı. (Sporx)