Galatasaray Galatasaray'da şok transfer sözleri! 'Kulübü 8 milyon euro istiyor, transfer hayal'

Galatasaray'da şok transfer sözleri! 'Kulübü 8 milyon euro istiyor, transfer hayal'

10.06.2022 - 08:25 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da tüm camia yarın yapılacak olağanüstü seçimli genel kurula odaklandı. Herkes yeni başkan ve yönetim kurulunun belli olmasının ardından yapılacak yeni transferleri bekliyor. Seçimde kim seçilirse seçilsin, yıldız bir golcünün Galatasaray'a transfer edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Fakat usta isimden kulübün transferde ilk sırasında bulunan golcüyle ilgili şok bir yorum geldi. İşte detaylar...

Galatasarayda şok transfer sözleri Kulübü 8 milyon euro istiyor, transfer hayal

 Galatasaray'da başkanlık seçimi için ilgili geri sayımda artık sona gelindi. Yarın yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul ile birlikte Galatasaray'da aylardır süren kaos süreci sona erecek ve yeni başkan belli olacak.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

YENİ YÖNETİMİN İLK İŞİ TRANSFER

Sarı-kırmızılı kulüpte Burak Elmas'ın ibra edilmemesinden bu yana devam eden belirsizlik süreci nedeniyle hem transferler hem de yeni teknik direktör konusu askıya alınmıştı. Fakat yarınki seçimde başkanlığa hangi isim seçilirse seçilsin hemen işe koyulacak.

USTA İSİMDEN ŞOK EDEN SÖZLER

Galatasaray'da geçen sene de gündeme gelen fakat transfer edilmeyen golcü oyuncu için girişimler başlamıştı. Sarı-kırmızılı kulübün yeni yönetiminin transferi için çaba göstereceği golcü oyuncuyla ilgili usta isimden şok bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi'nin usta yazarı Osman Şenher bugün kaleme aldığı yazısında, hem yarın yapılacak seçimi hem de golcü transferiyle ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı. İşte Şenher'in o yazısı;

Galatasarayda şok transfer sözleri Kulübü 8 milyon euro istiyor, transfer hayal

Galatasaray başkanına saygılı olun

Galatasaray’da seçim günü geldi. Yarın, genel kurul üyeleri başkanı belirleyecek. Yeni patronun kim olacağını tahmin edemiyorum. Ama Dursun Özbek, projeleriyle, ekibiyle camiasını Eşref Hamamcıoğlu’ndan daha çok heyecanlandırdı. Bilhassa Erden Timur’un basketboldaki başarısı Özbek’e çok büyük artı getirdi.

Yine de iki adayın da artıları ve eksikleri bayağı kabarık. Son sözü kongre üyeleri söyleyecek. Ama benim anlayamadığım bir konu var. Adnan Polat, Ünal Aysal, Mustafa Cengiz ve Burak Elmas şu anki tüzükle linç edildiler. Bunu yapanlar başkanlık makamını itibarsızlaştırdılar. Bugüne kadar neden Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek ‘Bu tüzüğün değişmesi lazım’ demediler. Tüzükten memnunlar gibi hareket ediyorlar.

Başkan kim olursa olsun onun da başına aynı şeyler gelecek. Camiada sevginin, bütünleş-menin geri geleceğine ben inanmıyorum. O kadar çok kapıların arkasında laflar konuşuluyor ki, herkes birbirini eleştirip duruyor. Kongre üyeleri bölünmüş durumda. Tamam, bütünleşme ve sevgi olmayabilir. Herkesin de birbirini sevme zorunluluğu yok. Ama Galatasaray başkanına camiadaki herkes saygı göstermeli.

Haberin Devamı

Galatasarayda şok transfer sözleri Kulübü 8 milyon euro istiyor, transfer hayal

Göreceksiniz pazar günü yeni patron için ‘Galatasaray’ı yıkacak. Bir daha kulüp toparlanamaz’ gibi yorumlar okuyacağız, duyacağız. Önce bunun önüne geçmek lazım. Gelecek olan başkanın, daha sonra da teknik direktörün bu camiaya sevgiyi, saygıyı getirmesi lazım. Biz yıllardır teknik direktör, yönetim kavgalarından bıktık. 117 yıllık dev çınar, bundan büyük zarar gördü. Dilerim bir daha bunlar yaşanmaz.

Yeni başkan getireceği ekibi, teknik direktörü, yardımcılarını göreve başlatmadan önce bir kere değil, yüz kere düşünmesi lazım. Federasyonla yapılan kavgaların, alınan cezaların, ödenen paraların kulüpten neler götürdüğünü bir düşünün.

Haberin Devamı

Artık kimse buna tahammül edemez. Sabır bir yere kadar. Artık sabırların tükendiği yerdeyiz. 30 milyon taraftar var. Bu taraftarları bölmek, birbirine düşürmek hiç kimseye bir şey kazandırmaz.
Bu böyle biline.
Şimdiden söylüyorum yeni başkan keyif yapmaya gelmiyor. Çok büyük sorunlarla savaşacak. Allah yardımcısı olsun. 

Galatasarayda şok transfer sözleri Kulübü 8 milyon euro istiyor, transfer hayal

 

UMUT BOZOK HAYAL

Kasımpaşa formasıyla geride kalan sezonda gol krallığı yaşayan Umut Bozok, geçen dönem Galatasaray formasını giymek çok istedi. Ama maalesef sarı-kırmızılı kulüp onu istemedi. 

'KULÜBÜ 8 MİLYON EURO İSTİYOR'

Galatasaray, gitti Cicildao, Morutan ve Gomis’i aldı. Umut’un geçen seneki bonservisi çok düşüktü. Şimdiyse Lorient kulübü 8 milyon euro istiyor ve ben bunu her yerden duyuyorum.

Bu şartlar altında ne kadar Galatasaray forması giymek istese de Umut Bozok’un sarı-kırmızılı kulübe transfer olması hayal gibi geliyor bana.' sözleriyle yazısına son verdi.

Galatasarayda şok transfer sözleri Kulübü 8 milyon euro istiyor, transfer hayal

'GALATASARAY İLE CİDDİ BİR ŞEY YOK'

Geçtiğimiz günlerde kendi Twitch kanalında Galatasaray ile anlaştığı yönündeki haberler sorulan Umut; "Galatasaray ile ilgili bir şey yok. Açık söylüyorum, ciddi bir şey yok. Tatildeyim. Kasımpaşa'ya 1 sene kiralık gelmiştim. Şimdi Lorient'e dönüyorum. Lorient ile 1 yıllık daha sözleşmem var." yanıtını vermişti.

BURAK YILMAZ'DAN SONRA BİR İLK

Spor Toto Süper Lig'de sezonu Kasımpaşa'da kiralık geçiren Umut Bozok, attığı 20 golle gol kralı olmuş ve Burak Yılmaz'dan (2012/13) sonra krallık yarışını ilk sırada tamamlayan ilk yerli futbolcu olmuştu.

Galatasarayda şok transfer sözleri Kulübü 8 milyon euro istiyor, transfer hayal

MİLLİ TAKIMA DA ÇAĞRILDI

Kasımpaşa formasıyla sergilediği performansla Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz'un da dikkatini çeken Umut, aday kadroya alınmış ancak sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkarılmıştı.