Galatasaray Galatasaray'da son dakika Juan Mata! Anlaşma sağlandı

Galatasaray'da son dakika Juan Mata! Anlaşma sağlandı

08.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray, transferde şaha kalktı. Rapid Wien’den Yusuf Demir, Aalborg’tan Ross, Norvich’ten Rashica’yı transfer eden Aslan, Icardi’yi dün İstanbul’a getirdikten sonra bir bomba daha patlattı. Cim-Bom, Manchester United’dan ayrılan Juan Mata ile anlaşma sağladı.

Galatasarayda son dakika Juan Mata Anlaşma sağlandı

Galatasaray, bitime bir gün kala coştu, üst üste transferler yapan Cim-Bom, son olarak da Juan Mata’yı renklerine bağladı. Daha önce Mertens ve Torreira gibi iki dünya yıldızını getiren sarı-kırmızılılar, dün de Icardi’ye kavuştu.

Haberin Devamı

Aslan, Danimarka temsilcisi Aalborg BK forması giyen 21 yaşındaki stoper oyuncusu Mathias Ross’u transfer etti. Aalborg’da takım kaptanlığı da yapan genç oyuncu için 1 milyon euro bonservis ödeyeceği öğrenildi. İstanbul’a dün gece gelen Ross bu sabah sağlık kontrolünden geçecek ve 4 senelik anlaşmaya imza atacak. Oyuncuya yıllık 750 bin euro verileceği belirtildi.

Cim-Bom, Norvich forması giyen Kosovalı Milot Rashica ile de anlaşma sağladı. İngiliz ekibinin 11 milyon euroya Werder Bremen’den aldığı kanat oyuncusu, bedelsiz olarak kiralandı.

Yusuf, G.Saray’da

Galatasaray, bir dönem Barcelona forması da giyen Yusuf Demir’i de bitirdi.

Sarı-kırmızılılar, Avusturya’da Rapid Wien’de forma giyen 18 yaşındaki hücum oyuncusunu 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı. Büyük kulüplerin gözdesi olan Yusuf Demir’in transferinde, dünyanın birçok büyük kulübüyle yarışan sarı-kırmızılılar, 10 milyon euro isteyen Avusturya ekibini 6 milyon euroya ikna etti. Avusturya Milli Takımı’nı tercih eden Yusuf, yabancı statüsünde oynayacak.

Haberin Devamı

Fakat Galatasaray’ın son bombası, dünyaca ünlü futbolcu Juan Mata oldu. Önce, Katar ekibi Al-Rayyan’da forma giyen 31 yaşındaki James Rodriguez ile ilgilenen sarı-kırmızılılar, bu oyuncunun sakatlık geçmişinden dolayı vazgeçti. Manchester United ile sözleşmesi sona eren Juan Mata’da karar kıldı. İngiltere’de 8 milyon paunda oynayan futbolcu, 2 milyon euroya ikna edildi. Mata ile 1+1 yıllık sözleşme yapılacak.

Transfer dönemi bugün bitiyor

2022-2023 futbol sezonunda Birinci Transfer ve Tescil dönemi, bugün sona erecek.

17 Haziran’da başlayan ve bugün sona erecek olan transfer dönemi sonrasında Süper Lig kulüpleri A takım listelerini yarına kadar teslim etmiş olacak.

Futbolda 2. Transfer ve Tescil dönemi ise 12 Ocak 2023 tarihinde başlayıp, 8 Şubat 2023 tarihinde sona erecek.