Galatasaray Galatasaray'da yeni transferler taraftarla buluştu! Fenerbahçe'ye Wilfried Zaha göndermesi

Galatasaray'da yeni transferler taraftarla buluştu! Fenerbahçe'ye Wilfried Zaha göndermesi

30.07.2023 - 19:56 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kulübü, yeni transferler için Rams Park'ta imza töreni düzenledi. Sarı-kırmızılılarda Wilfried Zaha'nın imza atmak için kürsüye çıktığı anda Fenerbahçe'ye göndermede bulunuldu.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, transfer ve tescil döneminde kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdi. Sarı-kırmızılılar takıma katılan yıldızlar için Rams Park'ta toplu imza töreni düzenledi. Deprem sebebiyle imza töreni gerçekleşmeyen Nicolo Zaniolo da imza törenine katıldı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların düzenlediği imza töreninde Wilfried Zaha sahaya çıkarken çalınan şarkı dikkat çekti.

"AMACIMIZ GALATASARAY'I AVRUPA'NIN TEPESİNE ÇIKARMAK"

Dev organizasyon Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamalarıyla başladı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Dursun Özbek kürsüye çıkarken 'Bu taraftar seninle gurur duyuyor' tezahüratında bulundu. Ardından 'Büyük başkan' tezahüratları yapıldı. Dursun Özbek konuşmasında, "Değerli Galatasaraylılar, sevgili kardeşlerim, bugün futbol takımımıza yeni katılan oyuncularımızın imza töreni ve yeni sezon açılışımızı vesilesiyle bir aradayız. Cumhuriyet'in 100. yılında, şampiyon olmak en çok Cumhuriyet'in yüzü Galatasaray'a yakışır demiştik. Bu hedefe ulaştık, mutluyuz, gururluyuz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasarayda yeni transferler taraftarla buluştu Fenerbahçeye Wilfried Zaha göndermesi

Taraftara mesaj veren Dursun Özbek, "Değerli kardeşlerim, sizin desteğinizle bugün Türkiye'nin en çok kıskanılan, gıpta ile bakılan kulübü Galatasaray olmuştur. Ben ve arkadaşlarımız göreve geldiğimizden beri bu anı paylaşmak için çalıştık değerli kardeşlerim. Amacımız Galatasaray'ı birlik ve beraberlik içinde eskiden olduğu gibi Avrupa'nın tepesine çıkarmak. Çünkü bizim yerimiz orası" dedi.

"TÜRK OLMAYAN TAKIMLARI YENECEĞİZ"

Dursun Özbek, Ali Sami Yen'in izinden gittiklerini dile getirdi ve şu ifadeleri kullandı: "Türkiye'nin ilklerini başarmış Galatasaray'a zirvede olmak her zaman yakışmıştır, bundan sonra da yakışacaktır. Türk olmayan takımları birer birer yeneceğiz. Daha da iyisini yapacağız. Biz geçiciyiz, Galatasaray kalıcıdır. Stadımızda yine Avrupa şampiyonluğunu kutlayacağımız günlerin en kısa zamanda gelmesi dileğiyle yaşasın Galatasaray."

Galatasarayda yeni transferler taraftarla buluştu Fenerbahçeye Wilfried Zaha göndermesi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mauro Icardi transferiyle ilgili, "Kıymetli oyuncumuz Mauro Icardi, yıllık yaklaşık 40 milyon euroluk teklifi reddederek, sponsorlarımızın 4 milyon eurosunu karşıladığı toplamda 10 milyon euroya gelire imza atmıştır" açıklamasını yaptı.

Galatasaray'ın stadyum isim sponsoru RAMS Global'in Türkiye CEO'su Devran Bülbül, "Stadyum isim sponsorluğunu aldığımız bu dönemde, transferlerimizin gelişinde katkıda bulunduğumuz için çok büyük mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve sponsorların konuşmasının ardından yeni transferler birer birer kürsüye çıktı. Sahneye ilk gelen isim Kaan Ayhan oldu. Sarı-kırmızılılarda geçtiğimiz sezon devre arasında transfer edilen ancak deprem felaketi nedeniyle duyurusu yapılmayan Nicolo Zaniolo da imza töreninde yer aldı. RB Leipzig'den kiralık olarak transfer edilen Angelino, taraftarın önünde sözleşmeyi imzaladı. Galatasaray'a geri dönen Halil Dervişoğlu, sarı-kırmızılıların düzenlediği imza töreninde sahneye 'Çocukluk aşkımsın' şarkısıyla çıktı. Sarı-kırmızılıların yeni transferlerinden Cedric Bakambu, Dursun Özbek'le konuştuktan sonra resmi sözleşmeye imza attı. Galatasaray'ın yeni transferi Wilfried Zaha için 'Ali Cabbar' şarkısı çalındı. Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi sahaya, eşi Wanda Nara ve çocuklarıyla birlikte çıktı. 'Aşkın olayım' şarkısı çalarken Arjantinli futbolcu dans etti.

Haberin Devamı
1/7

2/7

3/7

4/7

5/7

6/7

7/7

KAAN AYHAN'IN BONSERVİSİ ALINDI

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon devre arasında Sassuolo'dan kiraladığı Kaan Ayhan'ın bonservisi alındı. Sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki stoper için Serie A ekibine 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödedi. Kaan Ayhan'la 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzalandı.

ANGELINO OPSİYONLU KİRALANDI

Süper Lig devi, RB Leipzig'den Angelino'yu sol bek pozisyonu için kadrosuna dahil etti. Sarı-kırmızılılar, İspanyol futbolcu için 1 milyon 500 bin euro kiralama bedeli ödedi. Sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunan Angelino'nun bonservisi ise 6 milyon euro.

BAKAMBU'DAN İKİ YILLIK İMZA

Sarı-kırmızılılar, Al Nasr'dan Cedric Bakambu'yla forvet hattını güçlendirdi. Galatasaray, başarılı futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Cedric Bakambu'nun bonservisi için 700 bin euro ödendi.

HALİL DERVİŞOĞLU İÇİN 500 BİN EURO

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda Galatasaray, forvet hattına Halil Dervişoğlu'nu da dahil etti. Sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki oyuncunun transferi için Brentford'da 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Halil Dervişoğlu ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

ZAHA'DAN 3 YILLIK İMZA

Galatasaray, sağ kanat pozisyonunu Crystal Palace'tan ayrılan Wilfried Zaha ile güçlendirdi. Sarı-kırmızılılılar, 30 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Wilfried Zaha'nın Galatasaray'dan 4 milyon 350 bin euro yıllık ücret alacağı belirtildi. Sarı-kırmızılılar, tecrübeli futbolcuya 2 milyon 330 bin euro imza parası ödedi.

MAURO ICARDI'NIN BONSERVİSİ ALINDI

Galatasray, Paris Saint Germain'den Mauro Icardi'nin bonservisini aldı. Sarı-kırmızılılar, Arjantinli forvetin transferi için 10 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Süper Lig devi 3 yıllık sözleşme imzaladığı Mauro Icardi'ye sezon başına 6 milyon euro garanti ücret ödeneceğini KAP'â bildirdi. Sarı-kırmızılılardan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir Futbol sezonu için net 6.000.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir."

Yazarlar