Galatasaray Galatasaray'ın yıldızına İtalya kancası! 15 milyon euroluk transfer teklifi

Galatasaray'ın yıldızına İtalya kancası! 15 milyon euroluk transfer teklifi

30.07.2023 - 18:20 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken başarılı savunmacıya sürpriz bir talip çıktı. Serie A ekibinin, 24 yaşındaki oyuncu için sarı-kırmızılılara 15 milyon euroluk teklifini ilettiği vurgulandı.

Galatasarayın yıldızına İtalya kancası 15 milyon euroluk transfer teklifi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da art arda gelen transfer bombaları sonrası gözler kadrodaki isimlere çevrildi. Sarı-kırmızılılarda gösterdiği performansla dikkat çeken tecrübeli futbolcu için Serie A ekibinin devreye girdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin yıldızı için devredeki Çizme temsilcisinin 15 milyon euroluk teklifini sunduğu kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

YILDIZLARLA ANLAŞMA SAĞLANDI

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, transfer ve tescil döneminde kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirdi. Sarı-kırmızılılar sol bek pozisyonuna RB Leipzig'den Angelino'yu dahil etti. İspanyol sol bekin sözleşmesinde satın alma opsiyonu maddesinin yer aldığı aktarıldı.

Galatasarayın yıldızına İtalya kancası 15 milyon euroluk transfer teklifi

Galatasaray'ın hücum hattına yaptığı takviyeler dikkat çekti. Süper Lig devi, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi'nin bonservisini 10 milyon euro karşılığında aldı. Al Nasr'dan Cedric Bakambu takıma ikinci forvet olarak dahil edildi. Forvet rotasyonuna Brentford'dan Halil Dervişoğlu eklenen bir diğer isim oldu. Crystal Palace'tan ayrılan Wilfried Zaha da Galatasaray ile sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

VEDALAR PEŞ PEŞE

Süper Lig devinde kadroda düşünülmeyen oyunculara da veda edildi. Kiralık sözleşmeleri sona eren Samuel Adekugbe ve Milot Rashica ile yollar ayrıldı. Bafetimbi Gomis, Juan Mata, Okan Kocuk ve Emre Taşdemir'le yeni sözleşme imzlaanmadı. Taylan Antalyalı ile Mathias Ross kiralık olarak takıma veda etti. Fransa Ligue 1 ekibi Nantes, Mostafa Mohamed'in bonservisini 5 milyon 750 bin euro karşılığında aldı.

Galatasarayın yıldızına İtalya kancası 15 milyon euroluk transfer teklifi

NELSSON'A 15 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina, Galatasaray'dan Victor Nelsson'u kadrosuna katmak için temaslarına başladı. Çizme temsilcisinin, Danimarkalı stoper için sarı-kırmızılılara ilk teklifini sunduğu iddia edildi.

Fiorentina'nın Victor Nelsson için 15 milyon euroluk transfer teklifinde bulunduğu aktarıldı. 24 yaşındaki futbolccunun sarı-kırmızılılarda forma giymeye devam etmek istediği belirtildi. Galatasaray yönetiminin de 15 milyon euroluk transfer teklifini reddettiği aktarıldı.

Galatasarayın yıldızına İtalya kancası 15 milyon euroluk transfer teklifi

SERBEST KALMA BEDELİ: 25 MİLYON EURO

Nordsjaelland altyapısında yetişen Victor Nelsson daha sonra Kopenhag'da forma giydi. Sarı-kırmızılılar, 2021-2022 sezonu başında 7 milyon euroluk bedelle Danimarkalı stoperi kadrosuna dahil etti. Victor Nelsson'un serbest kalma bedelinin 25 milyon euro olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasarayın yıldızına İtalya kancası 15 milyon euroluk transfer teklifi

Okan Buruk'un savunma hattındaki vazgeçilmezleri arasında yer alan 24 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 18 milyon euro. Victor Nelsson'un Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Tecrübeli futbolcu, Danimarka Milli Takımı'nda 10 maçta forma şansı buldu.