Galatasaray Galatasaray'da yönetimden transferde gizlilik kararı!

Galatasaray'da yönetimden transferde gizlilik kararı!

07.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yaz döneminde ilgilendiği bazı isimleri rakiplerine kaptıran Galatasaray bu kez transfer çalışmalarını gizli yürütecek. Böylece hem futbolcuların maliyeti düşecek, hem de başka takımların devreye girmesi engellenecek.

Galatasarayda yönetimden transferde gizlilik kararı

Ara transfer döneminde bazı bölgelere transfer yapacak olan Galatasaray’da yönetimin bütün çalışmalarını çok gizli yürüteceği öğrenildi. Sarı-kırmızılı idarecilerin bu kararı almasında ise yaz döneminde yaşananların etkisi oldu.

Haberin Devamı

Ezeli rakibi Fenerbahçe’de başarılı bir sezon geçiren Fred ve Szymanski gibi isimlerle yaz döneminde ilgilenen ama limit sorunu nedeniyle sürecin uzamasından dolayı transferde mutlu sona ulaşamayan sarı-kırmızılılar iki oyuncunun da Fenerbahçe ile anlaşmasından dolayı planlarını değiştirmek zorunda kalmıştı.

Yaşanan sorunlardan ders çıkaran Galatasaray’ın bu kez kendi ilgilendikleri isimlerin başka kulüplerin de gündeme gelmemesi adına isimler ve kulüplerle yapılacak temasların mümkün olduğunca gizli tutulması kararı aldı. Böylece hem futbolcuların maliyetlerinin düşürüleceği hem de diğer kulüplerin devreye girmesinin engelleneceği belirtildi.

Angelinho’dan istediği katkıyı alamayan Galatasaray’ın ara transferde önceliği sol beke vereceği öğrenildi. Orta saha için de çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılıların yaşanabilecek ayrılıklara göre yeni pozisyonlara transferin gündeme geleceği bildirildi.

Haberin Devamı

AMELİYAT OLAN KEREM İLK 11'DE

Geçtiğimiz günlerde burnundan bir operasyon geçiren Kerem Aktürkoğlu’nun Konyaspor karşılaşmasında oynaması bekleniyor. 25 yaşındaki milli oyuncu, 4 günlük iznin ardından yapılan antrenmanlarda ameliyat olmasına rağmen yer aldı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un da Konya karşılaşmasında görev vermesi halinde öğrencisinin oynamak için hazır olduğu belirtildi.

G.SARAY'DA ÖNEMLİ EKSİKLER

Trendyol Süper Lig’de bugün oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla tamamlayan Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk kadroda zorunlu değişiklikler yapacak.

Göğüs kasında kopma meydana gelen Oliveira, adale sakatlığı devam eden Davinson Sanchez, yüz kemiklerinde kırık oluşan Mauro Icardi, kart cezalıları Lucas Torreira ve Sacha Boey, Afrika Kupası için milli takımlarına giden Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda Icardi’nin yokluğunda forvette kimin oynayacağı merak konusu olurken Okan Buruk’un bu bölgede Halil Dervişoğlu’na şans vereceği öğrenildi.

Yazarlar