İtalya Serie A Juventus'ta Kenan Yıldız'a Premier Lig devi talip! Transfer için astronomik teklif beklentisi

Juventus'ta Kenan Yıldız'a Premier Lig devi talip! Transfer için astronomik teklif beklentisi

06.01.2024 - 18:55 | Son Güncellenme:

Juventus'un genç futbolcusu Kenan Yıldız'a Premier Lig devinin kanca attığı öne sürüldü. 18 yaşındaki hücum oyuncusu için Juventus'un astronomik teklif beklentisinde olduğu kaydedildi.

Juventusta Kenan Yıldıza Premier Lig devi talip Transfer için astronomik teklif beklentisi

A Milli Futbol Takımı ve Juventus'un genç oyuncusu Kenan Yıldız, son dönemde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 18 yaşındaki sol kanat oyuncusunun bu performansı sonrası dev kulüplerin harekete geçtiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Kenan Yıldız ile ilgili flaş bir gelişme daha yaşandı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Arsenal, Kenan Yıldız'ın peşine düşen son kulüp oldu. Premier Lig devinin genç oyuncu için harekete geçmeye hazırlandığı kaydedildi.

Juventus'un Arsenal başta olmak üzere Kenan Yıldız için devrede olan kulüplerden astronomik teklifler alabileceği vurgulandı. Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'nın Kenan Yıldız'ı çok beğendiği ve transferini talep ettiği aktarıldı.

ALLEGRI: ÇOK ZEKİ BİR ADAM

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, Salernitana maçının ardından Kenan Yıldız ile ilgili konuşmuştu. Dünyaca ünlü çalıştırıcı, 18 yaşındaki genç futbolcuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: "Kenan Yıldız, harika bir kariyere sahip olacak çok zeki bir adam."

Haberin Devamı

Juventusta Kenan Yıldıza Premier Lig devi talip Transfer için astronomik teklif beklentisi

18 yaşındaki hücum oyuncusu bu sezon Juventus'ta 9 maça çıktı ve toplam 183 dakika sahada kaldı. Kenan Yıldız bu müsabakalarda rakip fileleri 2 kez havalandırma başarısı gösterdi.

Kenan Yıldız'ın Juventus ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 18 yaşındaki sol kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Juventusta Kenan Yıldıza Premier Lig devi talip Transfer için astronomik teklif beklentisi

SV Sallern altyapısında futbola başlayan Kenan Yıldız daha sonra Regensburg altyapısı ve Bayern Münih altyapısında forma giydi. Juventus, 2022-2023 sezonu başında bonservis bedeli ödemeden Kenan Yıldız'ı kadrosuna kattı.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın ilk kez ay-yıldızlı formayı verdiği Kenan Yıldız, 3 maçta Türkiye adına oynadı. Kenan Yıldız bu karşılaşmalarda gösterdiği performansın yanı sıra Almanya'ya karşı attığı golle dikkat çekti.

Yazarlar