Futbol Galatasaray'dan Biabiany atağı

Galatasaray'dan Biabiany atağı

19.12.2013 - 09:17 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Brezilyalı futbolcu Alex Telles'in ardından Parma'nın kanat oyuncusu Biabiany ile de anlaşmak üzere

Galatasaraydan Biabiany atağı

Sarı kırmızılı yönetim Mancini'nin istediği isimleri hazırlık kampına yetiştirmek için müthiş bir transfer hareketi başlattı.

Haberin Devamı

Devre arası transfer dönemi yaklaştıkça arayışlarına hız veren Galatasaray yönetimi Mancini'nini eksik gördüğü yerleri takviye etmek için kolları sıvadı. İtalya'nın Parma kulübünde forma giyen Fransız futbolcu Jonathan Biabiany ile ilgilenen sarı kırmızılı yönetim transferi sonlandırmak için kulübüyle görüşmelere başladı.

Sneijder transferinde önemli bir rol oynayan Ali Güven bu sefer Ocak ayında Galatasaray'a Parmalı Biabiany'i getirebilir. Parma kulübü ile görüşmelerin Ali Güven aracılığıyla yürütüldüğü transferde Mancini'nin de istekliği olduğu beliritiliyor.

Novantesimo,Tuttomercatoweb ve Biabiany'nin eski kulübü Sampdoria'ya yakınlığı ile bilinen Sampdorianews gibi spor sitelerine'de yanısıyan transfer haberinde Galatasaray'ın Ocak ayında bu transferi bitirebileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Mancini İtalya'ya transfer için mi gitii?

Galatasaray Gençlerbirliği maçının ardından Teknik Direktör Roberto Mancini ülkesinin yolunu tutmuştu. İtalyan hocanın gidişi için 'doktoruna görünmeye gitti' denildi ama asıl hedefin transfer olduğu belirtiliyor. İtalyan hocanın listesinin başında Parma'nın 25 yaşındaki Fransız sağ kanat oyuncusu Biabiany ve Cagliari'nin İtalyan savunmacısı Astori'nin olduğu ve bu futbolcular için nabız yokladığı da gelen haberler arasında.

Jonathn Biabiany bu sene İtalya Serie A'da 14 maça çıktı. Fransız futbolcu bu maçlarda 1 gol atıp 1asist yaptı.

(Eurosport)

Yazarlar