Galatasaray Galatasaray'dan Cengiz Ünder bombası! Görüntülü konuşma yapacak

Galatasaray'dan Cengiz Ünder bombası! Görüntülü konuşma yapacak

17.08.2022 - 17:34 | Son Güncellenme:

Marsilya'nın Roma'dan 8.5 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Cengiz Ünder için Galatasaray devrede. Okan Buruk da Cengiz Ünder ile özel bir görüşme gerçekleştirecek.

Galatasaraydan Cengiz Ünder bombası Görüntülü konuşma yapacak

Süper Lig'e Antalyaspor galibiyetiyle başlayan fakat geçtiğimiz hafta sahasında Giresunspor'a mağlup olarak büyük bir şok yaşayan Galatasaray'da transferde önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı Kırmızılılar, Marsilya'nın Roma'dan 8.5 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Cengiz Ünder'i gündemine aldı. Okan Buruk da bu transfer için devreye girdi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

NELSSON'DAN GELEN PARA TRANSFERLERE GİDECEK

Galatasaray'da transfer taarruzu devam ediyor. Victor Nelsson'un takımdan ayrılmasını bekleyen Galatasaray, Danimarkalı yıldızdan gelecek parayı yeni transferlere harcayacak. Nelsson için en az 20 milyon Euro bedel talep eden Galatasaray, 2 stoper, on numara, kanat forvet ve forvet transferlerini gerçekleştirecek.

SEVİLLA FİYAT YÜKSELTTİ

Marcao'yu renklerine bağlayan Sevilla, Galatasaray'ın diğer stoperi Nelsson'u renklerine katmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. İspanyol devi, ilk olarak Danimarkalı stoper için 15 milyon euro artı bonus teklif yapmıştı. Bu teklif kabul görmeyince kırmızı-beyazlı kulüp teklifini 17 milyon euroya yükseltti.

Galatasaraydan Cengiz Ünder bombası Görüntülü konuşma yapacak

SEVILLA, BAYERN'İN STOPERİ NIANZOU İLE ANLAŞTI

Haberin Devamı

Ancak sarı-kırmızılılar, bu teklifi de geri çevirip, Danimarkalı oyuncunun 25 milyon euroluk çıkış maddesini talep etti. Galatasaray'dan gelen olumsuz dönüşün hemen ardından rota değiştiren Sevilla, Bayern Münih'in 20 yaşındaki stoperi Nianzou ile anlaştı.

20 MİLYON EURO ÖDEYECEKLER

İspanyol kulübü bu transfer için Bayern'e 20 milyon Euro ödeyecek. Buna karşın mevcut kadrosunda Marcao ve Rekik dışında stoperi bulunmayan Sevilla'nın, Nelsson için önümüzdeki günlerde tekrar teklif yapabileceği belirtiliyor. İngiliz kulüpleri de 23 yaşındaki savunmacıyı takip ediyor. Teknik heyet ise Nelsson'un kalmasından yana görüş bildirmişti.

SOL BEK SÜRPRİZİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk planlanan transferlerin dışında bir de sol bek takviyesi istedi. Giresunspor maçının ikinci yarısında Hollandalı oyuncuyu kenara çekip, Kazımcan Karataş’ı sahaya süren Okan Buruk aslında bu kararı ile Van Aanholt’tan duyduğu memnuniyetsizliği göstermişti. Okan Buruk’un bu sürpriz talebinden sonra sarı-kırmızılılar; forvet, kanat ve stoper hamlesine sol beki de dahil etti.

Galatasaraydan Cengiz Ünder bombası Görüntülü konuşma yapacak

NWAKAEME HER AN AÇIKLANABİLİR

Galatasaray yıldız transferinde hız kesmeyecek gibi görünüyor. Son olarak kadrosunu Mertens ve Torreira gibi iki starla güçlendiren Sarı-Kırmızılılar, rotayı iki büyük oyuncuya daha çevirdi. Bunlardan biri, Trabzonspor 'dan ayrıldığı andan itibaren Galatasaray'a önerilen, fakat ilk etapta sıcak bakılmayan Anthony Nwakaeme. Yüksek maaş talebinde artık ısrarcı olmadığı belirtilen Nijeryalı hücumcuyla bir görüşme gerçekleştiren Galatasaray Yönetimi, işi bir anda bitirme noktasına getirdi. Cim Bom'un her an Nwakaeme transferini açıklayabileceği belirtiliyor. Ancak yıldız yağmuru, bununla da sınırlı kalmayacak.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Cengiz Ünder bombası Görüntülü konuşma yapacak

ÖNCELİĞİ AVRUPA AMA...

Hedefteki ikinci isim; Cengiz Ünder... Bonservisi Marsilya'da bulunan Milli yıldızımız, takımın başına Tudor'un geçmesinin ardından gözden çıkarıldı. Hırvat hocanın oyun sistemine uymadığı gerekçesiyle satış listesine konulan 25 yaşındaki oyuncuya Galatasaray talip oldu. Sarı-Kırmızılılar, Cengiz'i satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamaya çalışıyor. Cengiz'in önceliği Avrupa'da kalmak. Bu nedenle Avrupa kulüplerinden gelecek tekliflere ağırlık vermeyi düşünen Cengiz Ünder, Galatasaray'ın ilgisine karşı ise kayıtsız değil.

Galatasaraydan Cengiz Ünder bombası Görüntülü konuşma yapacak

OKAN HOCA ARAYACAK

Haberin Devamı

Cengiz Ünder'le, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un bir görüntülü telefon konuşması yapacağı öğrenildi. Okan hocanın bu görüşmede Cengiz'i Galatasaray'a gelmeye ikna etmeye çalışacağı belirtildi. Nwakaeme ve Cengiz Ünder ikilisinin birden Galatasaray kadrosuna katılması halinde ise oyun düzeni ve ilk 11 fazlasıyla değişecek gibi görünüyor. İlk iki haftada Kerem-Yunus ikilisinden beklediği verimi alamayan Sarı-Kırmızılılar, kanatları Nwakaeme-Cengiz ikilisine emanet edebilir.