Galatasaray Galatasaray'dan gövde gösterisi! 7 yıldız birden imzaladı

Galatasaray'dan gövde gösterisi! 7 yıldız birden imzaladı

31.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray, 35 bin taraftarının önünde, Icardi, Zaha, Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu ile geçen sezon deprem nedeniyle tören yapılamayan Zaniolo ve Kaan Ayhan için imza töreni düzenledi. Başkan Özbek, kıskanılacak bir kulüp haline geldiklerini söyledi.

Galatasaraydan gövde gösterisi 7 yıldız birden imzaladı

“Yıldızlar Gecesi” başlığıyla düzenlenen törene, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, İkinci Başkan Metin Öztürk ile yöneticiler, futbolcu yakınları ve yaklaşık 25 bin taraftar katıldı. Başkan Dursun Özbek, hem sponsorlukla kulübe katkı veren hem de transferlerde sarı-kırmızılılara maddi olarak destek sağlayan sponsorlara plaket verdi, teşekkür etti. Kürsüye çıkan Başkan Özbek, “Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluk en çok bize yakışır demiştik. Bu sözümüzü tuttuk” dedi, bu başarının mimarlarına teşekkür etti.

Haberin Devamı

Özbek şöyle devam etti: “Bugün Galatasaray, Türkiye’nin en çok kıskanılan kulübü olmuştur. Ben ve arkadaşlarım, göreve geldiğimiz günden itibaren bugünü, bu gururu yaşamak için çalıştık. Amacımız Galatasaray’ımızı, eskiden olduğu gibi Avrupa’nın tepesine çıkarmak. Bizim yerimiz orası. Türkiye’nin ilklerini başaran Galatasaray’a zirvede olmak her zaman yakışacaktır. Kurucumuz Ali Sami Yen’in yolunda Türk olmayan takımları yenmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada takip edildiklerini dile getiren Galatasaray Başkanı, “Daha da iyisini yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Bizler geçiciyiz ama Galatasaray kalıcıdır. Bunu herkes böyle bilsin. Dünyanın her yerindeki Galatasaraylıların gururla takımlarını söylemesi bizim en büyük itici gücümüz. Bundan sonraki yıllarda da bu şekilde hatırlanmak bizim için en büyük gurur kaynağı olacak. Stadyumumuzda Avrupa şampiyonluğunu kutlayacağımız günleri iple çekiyoruz. Yaşasın Galatasaray” açıklamalarında bulundu.

Haberin Devamı

10 MİLYON EURO İTİRAFI

Cim-Bom, Mauro Icardi’nin yıllık ücretini 6 milyon euro olarak açıkladı. Başkan Dursun Özbek, bu rakamın kulüpten çıkacağını, sponsorların vereceği 4 milyon euroyla birlikte alacağı paranın her sezon için 10 milyon euroyu bulacağını açıkladı.

Cim-Bom’un son şampiyonluğunda önemli katkısı bulunan, Icardi’nin transfer şartları açıklandı. İlk olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıklama yapan Galatasaray, eski kulübü PSG’ye, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10 milyon euro transfer bedeli ödeneceğini, 3 yıllık anlaşılan futbolcuya da her sezon için 6 milyon euro verileceğini duyurdu. Ancak Başkan Özbek, imza töreninde, “Icardi, yıllık yaklaşık 40 milyon euroluk teklifi reddederek, sponsorlarımızın 4 milyon eurosunu karşıladığı toplamda 10 milyon euroya imza atmıştır” dedi.

GSTV’ye konuşan Icardi’nin sözleri ise şöyle: “Kendimi projenin içerisinde hissediyordum zaten. Erden Bey ile konuştuğumuz geleceğin bir parçası olmak istiyordum. Taraftarımız gerçekten çok güzel sevgi gösterileri yaptı. Şampiyon olduktan sonra saha içerisinde ve saha dışarısında çok istekli olduklarını gördüm. Aynı şekilde elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız. Her gün birlikte çalıştığımız, görmeye alıştığımız, çok güzel anılar biriktirdiğimiz insanlarla yeniden karşılaştım. Çok mutluyum. Şimdi yeni anılar biriktireceğiz.”

Haberin Devamı

AİLE BOYU ŞOV

Eşi Wanda Nara ve çocuklarıyla ile birlikte sahaya çıkan Mauro Icardi, Galatasaray taraftarına üçlü çektirdi. Son derece mutlu görünen Nara, sevgi gösterilerine formayı göstererek yanıt verdi. Arjantinli oyuncunun gelişinde yine “Aşkın olayım” parçası çalarken, yine Fenerbahçe’ye göndermede bulunularak Ali Cabbar parçası sarı-kırmızılılara eşlik etti.