Galatasaray Galatasaray'dan hakeme tepki! Yeni transfer ve Okan Buruk çok sinirlendi

Galatasaray'dan hakeme tepki! Yeni transfer ve Okan Buruk çok sinirlendi

24.07.2022 - 21:40 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray özel maçta Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Nef Stadyumu'ndaki müsabakada Burak Taşkınsoy düdük çaldı. Burak Taşkınsoy'un kararı Galatasaray cephesinden büyük tepki gördü. Sarı-kırmızılılarda yeni transferle birlikte Okan Buruk hakeme çok sinirlendi.

Galatasaraydan hakeme tepki Yeni transfer ve Okan Buruk çok sinirlendi

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları Kasımpaşa maçı ile devam etti. Galatasaray - Kasımpaşa maçı Nef Stadyumu'nda oynandı. Karşılaşmada Burak Taşkınsoy görev aldı. Müsabakanın hakeminin kararı maçın ilk yarısına damga vurdu. Okan Buruk'un yanı sıra yeni transferlerden Abdülkerim Bardakcı hakeme çok sinirlendi.

Haberin Devamı

AZ SAYIDA TARAFTAR

Galatasaray'da Kasımpaşa'ya karşı Nef Stadyumu'nda oynanan müsabakaya az sayıda taraftar ilgi gösterdi. Tribünlerin büyük bir bölümü boş kaldı. Kale arkası tribünlerindeki taraftarlar karşılaşma boyunca takıma destek olmaya devam etti.

OKAN BURUK VE YENİ TRANSFERLER TRİBÜNE ÇAĞRILDI

Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki müsabakaya gelen taraftarlar maç öncesi futbolcular ve teknik heyete büyük destek gösterdi. Yeni transferlerden Sergio Oliveira ve Haris Seferovic tribünlere çağrıldı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maç öncesi tribünlere giderek yumruk şov yaptı.

Galatasaraydan hakeme tepki Yeni transfer ve Okan Buruk çok sinirlendi

DURSUN ÖZBEK TRİBÜNDE

Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki mücadeleyi izleyenler arasında Başkan Dursun Özbek de yer aldı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek müsabakayı protokol tribününde 2. Başkan Metin Öztürk'le birlikte takip etti.

Haberin Devamı

ABDÜLKERİM GERİ DÖNDÜ

Galatasaray'ın yeni transferi Abdülkerim Bardakcı, kısa bir sürelik aranın ardından formasına kavuştu. Avusturya kampında oynanan maçta sakatlanan ve daha sonra riske edilmeyen başarılı stoper, Kasımpaşa maçına ilk 11'de başladı. Sarı-kırmızılılarda yeni transferlerden Haris Seferovic ve Leo Dubois yedek kulübesinde yer aldı. Sergio Oliveira ise formasını kaptırmadı.

Galatasaraydan hakeme tepki Yeni transfer ve Okan Buruk çok sinirlendi

KEREM DEĞERLENDİREMEDİ, AANHOLT KAÇIRDI

Galatasaray müsabakaya oldukça etkili başladı. Sarı-kırmızılı takımda Emre Akbaba'nın şık pasında savunma arkasına sarkan Kerem Aktürkoğlu, 6'ncı dakikada kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kerem Aktürkoğlu'nun şutunda meşin yuvarlak Kasımpaşa file bekçisi Erdem Canpolat'ın ayaklarından seken top sol kanatta Patrick van Aanholt'a geldi. Patrick van Aanholt müsait pozisyonda topu auta gönderdi.

YUNUS YERDE KALDI, KART ÇIKTI

Galatasaray'da bu kez sağ kanatta Yunus Akgün etkili geldi. Rakibinden sıyrılan Yunus Akgün, Raoul Petretta'nın formasından çekmesinin ardından yerde kaldı. Müsabakanın hakemi Burak Taşkınsoy, Raoul Petretta'ya pozisyonun ardından sarı kart gösterdi. Raoul Petretta bu karar sonrası hakeme itirazda bulunmadı.

Galatasaraydan hakeme tepki Yeni transfer ve Okan Buruk çok sinirlendi

FALL ZORU BAŞARDI

Haberin Devamı

Müsabakanın 13'üncü dakikasında bu kez Kasımpaşa gole çok yaklaştı. Valentin Eysseric'in savunma arkasına pasında topa hareketlenen Mamadou Fall, Abdülkerim Bardakcı'nın markajından sıyrıldı. Mamadou Fall ceza sahasına girmeden yaptığı vuruşta topu yandan auta gönderdi. Tecrübeli futbolcu bu pozisyon sonrası büyük bir üzüntü yaşadı.

ERDEM'DEN BİR KURTARIŞ DAHA

Galatasaray - Kasımpaşa maçındaki tempo uzun bir süre düşmedi. Sarı-kırmızılılarda Yunus Akgün'ün yerden pasında Emre Akbaba altıpas içerisinde topa dokunamadı. Erdem Canpolat'ın kurtarışı sonrası top Bafetimbi Gomis'in önüne düştü. Yaşanan karambolde Bafetimbi Gomis dengesini kaybetti. Kasımpaşa savunmasının araya girmesinin ardından sarı-kırmızılılar korner kazandı.

KEREM'DEN MUHTEŞEM GOL

Müsabakanın 30'uncu dakikasında Galatasaray'ın aradığı gol Kerem Aktürkoğlu'ndan geldi. Emre Akbaba ile duvar pası yapan Sergio Oliveira, topu ceza sahası yayının gerisindeki Bafetimbi Gomis'e bıraktı. Bafetimbi Gomis topu tekte Kerem Aktüroğlu'nun önüne bıraktı. Genç futbolcu orta sahada buluştuğu topla rakiplerinden sıyrıldı. Rakiplerinden birer birer sıyrılan Kerem Aktürkoğlu ceza sahası dışından kaleyi cepheden gördüğü pozisyonda şık bir vuruşa imza attı. Genç futbolcu, 30'uncu dakikada sarı-kırmızılıları harika bir golle 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Haberin Devamı

Galatasaraydan hakeme tepki Yeni transfer ve Okan Buruk çok sinirlendi

HAJRADİNOVİC'TEN CEVAP GECİKMEDİ

Karşılaşmada dakikalar 35'i gösterdiğinde Kasımpaşa etkili geldi. Sol kanattan çizgiye inen Valentin Eysseric'in yerden pasında ceza sahası yayı üzerinde Haris Hajradinovic bekletmeden kaleyi düşündü. Tecrübeli futbolcunun şutunda meşin yuvarlak direğe çarptıktan sonra ağlarla buluştu.

Galatasaraydan hakeme tepki Yeni transfer ve Okan Buruk çok sinirlendi

HAKEME BÜYÜK TEPKİ

Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki maçın 45+1'inci dakikasında ilginç bir an yaşandı. Müsabakanın ilk devresinin bitimine saniyeler kala Kasımpaşa'da Hadergjonaj atağa çıkarken pas hatası yaptı. Emre Akbaba'nın pasının ardından Bafetimbi Gomis kaleciyle karşı karşıya kaldı. Tam bu sırada mücadelenin hakemi Burak Taşkınsoy ilk yarıyı bitiren düdüğünü çaldı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakcı ve Berkan Kutlu müsabakanın hakemine bu pozisyon sonrası büyük tepki gösterdi. Karşılaşmanın hakemi Burak Taşkınsoy oyunculara saatini gösterdi. Olayların yaşandığı sırada Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve yedek futbolculardan Ömer Bayram pozisyonun tehlikeli olduğunu ve golle sonuçlanabileceğini işaret etti.

Abdülkerim Bardakcı takım arkadaşları soyunma odasına yönelmesine rağmen mücadelenin hakemine tepkisini sürdürdü. Hadergjonaj, Abdülkerim Bardakcı'yı hakemin yanından uzaklaştırdı.

TARAFTARLAR YUHALADI

Galatasaray'da futbolcular ve teknik heyetin yanı sıra tribünde bulunan taraftarlar da hakeme tepki gösterdi. Sarı-kırmızılı takımın taraftarları Burak Taşkınsoy ve ekibini bu karar sonrası yuhaladı.

BERKAN'DAN TEPKİ

Karşılaşmanın 51'inci dakikasında Galatasaray'da Berkan Kutlu da hakemin kararını beğenmedi. Tecrübeli orta saha, Burak Taşkınsoy'un kararı sonrası tepkisini göstermek amacıyla topa vurdu. Burak Taşkınsoy, Berkan Kutlu'ya sarı kart gösterdi.

YENİ TRANSFERLER İLK YAŞADI

Galatasaray'da yeni transferler Leo Dubois ile Haris Seferovic, 60'ıncı dakikada oyuna dahil oldu. Bafetimbi Gomis ve Omar Elabdellaoui yerine oyuna giren futbolcular, ilk kez Galatsaray formasıyla sahaya çıktı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, yeni transferler Leo Dubois ve Haris Seferovic'e büyük destek gösterdi.

SEFEROVİC'TEN İLK GOL

Müsabakanın 66'ncı dakikasında Galatasaray'ı üstünlüğe taşıyan gol Haris Seferovic'ten geldi. Sol çizgide Kerem Aktürkoğlu'nun pasında Kasımpaşa savunmasından seken topu önünde bulan İsviçreli golcü, rakip fileleri düzgün bir vuruşla havalandırdı. Haris Seferovic, Galatasaray formasıyla ilk maçında golünü attı.

Galatasaraydan hakeme tepki Yeni transfer ve Okan Buruk çok sinirlendi