Galatasaray Galatasaray'dan Hakim Ziyech kararı! Sözleşmesi uzamıştı

Galatasaray'dan Hakim Ziyech kararı! Sözleşmesi uzamıştı

25.03.2024 - 18:33 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında Chelsea'den kiraladığı Hakim Ziyech'le opsiyonlu bir sözleşme imzalanmıştı. Faslı yıldızın sarı-kırmızılılarda opsiyonunun devreye girdiği belirtilirken, flaş bir karar alındı.

Galatasaraydan Hakim Ziyech kararı Sözleşmesi uzamıştı

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Hakim Ziyech ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Faslı yıldız şu ana kadar gösterdiği performansla beklentilerin çok altında kalmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray'daki sürecinde birçok sakatlık da yaşayan Ziyech, istenen oyunu ortaya koyamamıştı. Öte yandan tecrübeli ismin, sarı kırmızılı takımdaki geleceği hakkında çarpıcı bir iddia geldi.

YOLLAR AYRILABİLİR

Sabah'ta yer alan habere göre sezon sonuna kadar dizinden sakatlık yaşamazsa sözleşmesi uzayacak olan Hakim Ziyech ile yolların ayrılabileceği öne sürüldü. Suudi Arabistan'dan talipleri olduğu öğrenilen Faslı oyuncunun durumu sezon sonunda netlik kazanacak.

TEKNİK HEYET KARAR VERECEK

Teknik heyet, Ziyech'in son haftalarda ortaya koyacağı performansa göre kararını verecek. 31 yaşındaki Hakim Ziyech, bu sezon Galatasaray'da oynadığı 16 maçta 4 gol atıp 3 asist yaptı.