Galatasaray Galatasaray'dan Luis Alberto hamlesi!

Galatasaray'dan Luis Alberto hamlesi!

25.12.2022 - 09:18 | Son Güncellenme:

Hazırlık maçında Galatasaray’a gol atan İspanyol futbolcu Luis Alberto için çalışmalar başladı. Serie A ekibiyle temas kuran G.Saray, yıldız ismi kiralamak istiyor.

Galatasaraydan Luis Alberto hamlesi

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa odaklanan Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, orta sahaya takviye yapmayı planlıyor. Sarı-Kırmızılılar, Serie A ekibi Lazio'nun 30 yaşındaki orta sahası Luis Alberto'yu takibe aldı.

Haberin Devamı

KİRALAMA PLANI VAR...

İtalyan basını, Cimbom'un 2025 yılında sözleşmesi sona erecek futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiralama seçeneğiyle almak istediğini, Lazio'nun ise bu opsiyona şimdilik sıcak bakmadığını duyurdu. 2016 yılından beri Serie A'nın köklü ekibi Lazio'da yer alan 1.83 boyundaki orta saha, güçlü fiziği ve yüksek top tekniğiyle dikkatleri çekiyor.

Galatasaraydan Luis Alberto hamlesi

18 MİLYON EURO DEĞER BİÇİLİYOR

Hatırlanacağı üzere Galatasaray, Dünya Kupası arasında Antalya'da Lazio ile hazırlık maçı oynamış ve sahadan 2-1 yenik ayrılmıştı. 13 Aralık'ta oynanan maça ilk 11'de başlayan Luis Alberto, 46. dakikada şık bir gol attı. Avrupa'da birçok kulübün radarındaki oyuncuya 18 milyon euro değer biçiliyor.

SEVİLLA ALTYAPISINDA YETİŞTİ

Haberin Devamı

Futbola Sevilla altyapısında başlayan ve 1 yıl da Barcelona'da La Masia'nın tozunu yutan Luis Alberto, Liverpool, Malaga ve Deportivo'da da oynamıştı. Bu sezon 17 maçta 4 gol 2 asistlik performans sergileyen futbolcu üst düzey pozisyon bilgisi ile öne çıkıyor.

Galatasaraydan Luis Alberto hamlesi

AVRUPA KULÜPLERİ TAKİPTE

Luis Alberto, 2013-2014 sezonunda İngiltere Premier Lig'in dev ekiplerinden biri olan Liverpool'a 8 milyon Euro bedelle transfer olmuştu.

Yazarlar