Galatasaray Galatasaray'dan Muslera'ya yeni teklif! Kararını verdi

Galatasaray'dan Muslera'ya yeni teklif! Kararını verdi

19.02.2024 - 09:23 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın geleceği belirsizliğini koruyor. Muslera, Galatasaray'ın yeni sözleşme teklifi konusunda karar verdi.

Galatasaraydan Musleraya yeni teklif Kararını verdi

Süper Lig'de ve Avrupa'da yoluna yoluna emin adımlarla giden Galatasaray'da gündem bir yandan da transfer. Sarı kırmızılı ekip iç tranferde de hareketli günler geçiriyor.

Haberin Devamı

37 yaşına gelmesine rağmen performansından bir şey kaybetmeyen Muslera ile yola devam etmek isteyen sarı kırmızılı ekip harekete geçti.

SPARTA PRAG MAÇI ETKİLİ OLDU

Sparta Prag maçının son dakikalarında suratıyla yaptığı kurtarışla belki de turun kapısını aralayan tecrübeli file bekçisi, Galatasaray için vazgeçilmez olduğunu bir kez daha kanıtladı.

SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ HIZLANDI

Böylece Muslera ile yeni sözleşme görüşmeleri yeniden gündeme geldi. Haziran ayında 38 yaşına girecek olan Muslera'nın talepleri ile yönetimin önerdiği rakam arasında bariz bir fark söz konusu.

İLK GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Sarı-kırmızılı kulübün Muslera'ya teklifi 1.5 milyon euro ve sözleşme süresinin 1+1 yıl olması planlanıyor. Güney Amerikalı kaleci ise 2.2 milyon eurodan 2+1 senelik kontrat istiyor.

Haberin Devamı

Nando'nun mevcut yıllık kazancı net 2.5 milyon euro. Şu ana kadarki konrat görüşmelerinin menajer vasıtasıyla gerçekleştiği, ancak yönetimin ilk fırsatta Muslera ile bire bir masaya oturmaya hazırlandığı öğrenildi.

ERDEN TİMUR GÖRÜŞTÜ

Erden Timur, Muslera ile görüşerek tecrübeli eldivene kendisiyle devam etmek istediklerini iletti. Erden Timur'un Muslera'ya maaş konusunda garanti verdiği detayı yer aldı.

Muslera'nın ise nihai kararını sezon sonunda ailesiyle birlikte vereceği aktarıldı.

493 MAÇA ÇIKTI

Galatasaray ile toplam 493 maça çıkan Uruguaylı eldiven, kalesinde 523 gol gördü. Muslera 176 maçta ise gole izin vermedi.