Galatasaray Galatasaray'dan İlber Ortaylı ile hakeme protesto!

Galatasaray'dan İlber Ortaylı ile hakeme protesto!

19.02.2024 - 08:24 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Ankaragücü'nü 3-0 mağlup eden Galatasaray'dan maç esnasında İlber Ortaylı paylaşımı geldi.

Galatasaraydan İlber Ortaylı ile hakeme protesto

Süper Lig'in 26. haftasında MKE Ankaragücü'ne konuk olan Galatasaray mücadeleden 3-0 galip ayrıldı. Galatasaray'dan maç esnasında İlber Ortaylı paylaşımı geldi.

Haberin Devamı

İLK YARI 3 FARKLA BİTTİ

Karşılaşmanın ilk 45 dakikası Galatasaray'ın 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Sarı-kırmızılıların gollerini 13'te Kerem Demirbay, 14'te Davinson Sanchez ve 39'da penaltıdan Icardi kaydetti.

FAUL VERDİ, GOL İPTAL EDİLDİ
67. dakikada Galatasaray'da sol kanattan ceza alanına giren Köhn son çizgiden yerden ortaladı, ceza alanı içi sol çaprazında bulunan Icardi'nin gelişine vuruşunda top ağlarla buluştu. Ancak hakem Ali Şansalan, Köhn'ün ceza sahasına girerken Kitsiou'ya faul yaptığını tespit etti ve gol geçersiz sayıldı.

Galatasaraydan İlber Ortaylı ile hakeme protesto

İLBER ORTAYLI VİDEOSU
Sarı-kırmızılı ekip, sosyal medya hesabından iptal edilen golle ilgili İlber Ortaylı videosu paylaşarak şu tepkiyi gösterdi:

"Derrick Köhn sol çizgiden müthiş bindirip pasını Icardi'ye veriyor, Icardi'nin tekte şık şutunda top ağlarla buluşuyor ama karşılaşmanın hakemi tam olarak anlayamadığımız bir şekilde faul kararı veriyor."

Haberin Devamı

Okan Buruk'un öğrencileri bu galibiyetin ardından puanını 69'a çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde zirvede yer alıyor. Ev sahibi ekip Ankaragücü ise 29 puanda kaldı.