Galatasaray Galatasaray'dan ters köşe transfer hamlesi! İstenen bonservis belli oldu

Galatasaray'dan ters köşe transfer hamlesi! İstenen bonservis belli oldu

03.12.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig devi Galatasaray'dan şaşırtan bir hamle geldi. Sarı-kırmızılıların, İsviçre'de forma giyen tecrübeli sol beki gündemine aldığı iddia edildi. Galatasaray'ın gündemindeki yıldız için istenilen bonservis bedeli netlik kazandı.

Galatasaraydan ters köşe transfer hamlesi İstenen bonservis belli oldu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. RB Leipzig'den kiralanan Angelino'nun hayal kırıklığı yaratması ve Kazımcan Karataş'ın performansının yetersiz kalmasının ardından sol bek arayışlarına başlayan sarı-kırmızılıların gündemine sürpriz bir ismin geldiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

İsviçre basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Young Boys forması giyen Ulisses Garcia'yı transfer gündemine dahil etti. Tecrübeli sol bekin Şampiyonlar Ligi'ndeki performansı nedeniyle gündeme geldiği aktarıldı.

İsviçreli sol bek için Young Boys'un talep ettiği bonservis bedeli de öğrenildi. Young Boys'un 5 milyon euroluk bir teklif gelmesi halinde transfer izin vereceği vurgulandı.

Galatasaraydan ters köşe transfer hamlesi İstenen bonservis belli oldu

27 yaşındaki sol bek bu sezon Young Boys formasını 19 resmi maçta giydi. Ulisses Garcia bu müsabakalarda 1 kez rakip fileleri havalandırdı. İsviçreli oyuncu aynı zamanda 4 asist üretti.

Ulisses Garcia'nın Young Boys ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. İsviçreli sol bekin güncel piyasa değeri 2 milyon 700 bin euro. Ulisses Garcia, İsviçre Milli Takımı'nda 7 maçta forma şansı buldu.

Haberin Devamı

Servette altyapısında yetişen Ulisses Garcia daha sonra Zürich, Grasshoppers, Werder Bremen ve Nürnberg formaları giydi.

Yazarlar