Galatasaray Galatasaray'dan transfer hamlesi! Borussia Dortmund maçına gözlemci gönderildi

Galatasaray'dan transfer hamlesi! Borussia Dortmund maçına gözlemci gönderildi

19.04.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmayların gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladığı ortaya çıktı. Alman basınında yer alan habere göre; sarı-kırmızılılar, Borussia Dortmund maçına gözlemci gönderdi.

Galatasaraydan transfer hamlesi Borussia Dortmund maçına gözlemci gönderildi

Spor Toto Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray ile ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sarı-kırmızılıların, Almanya'da forma giyen tecrübeli orta sahayı yakın takibe aldığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcu için Borussia Dortmund maçına gözlemci gönderdiği vurgulandı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

TRANSFERLER SES GETİRDİ

Dursun Özbek ve Erden Timur öncülüğünde transfer çalışmalarını yürüten Galatasaray bu sezon adından sıkça söz ettirdi. Sarı-kırmızılılar; Dries Mertens, Mauro Icardi, Nicolo Zaniolo, Lucas Torreira, Sergio Oliveira ve Juan Mata gibi dünyaca ünlü yıldızlarla sözleşme imzaladı.

BURUK VE TİMUR'DAN ICARDI MESAJI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Erden Timur kısa süre önce Mauro Icardi hakkında konuştu. Okan Buruk, "Icardi’nin kalmasını istiyoruz. Taraftar ve kendisi de istiyor. Sadece Galatasaray taraftarı değil Türkiye’nin geneli de bu görüşte. Futbolseverler bu tür önemli oyuncuların ülkemizde olmasını, onları izlemeyi seviyor" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaraydan transfer hamlesi Borussia Dortmund maçına gözlemci gönderildi

Erden Timur ise, "Hepimizin ana unsuru ülke futbolu olması gerekiyor. Akıllı insan önce içinde bulunduğu platformu yükseltir. Icardi gibi isimler ülke futbolunun değerini de öne çıkarıyor. Biz kalmasını istiyoruz. PSG’deki son senesi olduğu için yeniden kiralama gibi bir şey imkansız" ifadelerini kullandı.

ATAKAN KARAZOR SÜRPRİZİ

Galatasaray'ın, Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ın formasını giyen Atakan Karazor ile ilgilendiği öne sürüldü.

Bild'de yer alan habere göre, Galatasaray'ın 26 yaşındaki futbolcuyu yakından takip ettiği belirtildi. Galatasaray'ın ayrıca, geçtiğimiz hafta sonunda oynanan Stuttgart - Borussia Dortmund karşılaşmasına Atakan için gözlemci gönderdiği aktarıldı.

10 MİLYON EUROLUK BEKLENTİ

Stuttgart'ın, Atakan Karazor için beklentisinin 10 milyon euro olduğu kaydedildi. Ancak kulübün Bundesliga'dan düşmesi durumunda bu bonservis bedelinin düşebileceği öne sürüldü.

Galatasaraydan transfer hamlesi Borussia Dortmund maçına gözlemci gönderildi

26 yaşındaki futbolcunun da Galatasaray'a sıcak baktığı ve Şampiyonlar Ligi'nde oynama ihtimalinin kendisine cazip geldiği belirtildi.

STUTTGART'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan Stuttgart'ın sportif direktörü Fabian Wohlgemuth, Atakan Karazor'un geleceği ile ilgili açıklamada bulundu. Wohlgemuth, "Atakan'ın bizimle kendisini rahat hissettiğinden eminim. Atakan, defansif orta sahada rolünü buldu ve ilk 11'de istikrarlı bir hale geldi" diye konuştu.

Haberin Devamı

2019 yılından bu yana Stuttgart'ın formasını giyen Atakan Karazor'un, Alman ekibi ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Yazarlar