Galatasaray Galatasaray'dan Victor Nelsson kararı! İmzalar atılıyor

Galatasaray'dan Victor Nelsson kararı! İmzalar atılıyor

06.09.2023 - 11:47 | Son Güncellenme:

Bu sezon iddialı bir kadro kuran ve son olarak Tottenham'dan orta saha oyuncusu Ndombele ile Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez'i transfer den Galatasaray'da Danimarkalı savunmacı Victor Nelsson ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Galatasaraydan Victor Nelsson kararı İmzalar atılıyor

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmasıyla kadrosunu güçlendirmeye devam etti ve Premier Lig ekibi Tottenham'dan iki transfer yapmıştı. Fransız orta saha Ndombele ile Kolombiyalı defans oyuncusu Davinson Sanchez'i renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılılar'da Victor Nelsson ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

TETE'DE BÜYÜK SÜRPRİZ!

Galatasaray'ın Shakhtar Donetsk’ten bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Tete konusunda bir sorun yaşayabileceği ileri sürüldü. İddiaya göre Ukrayna kulübünün, haksız fesih sebebiyle FIFA’ya yaptığı şikayetin ardından taraflar uzlaşma için bir orta yol aramaya başladı.

Son olarak cüzi bir bonservis bedeli karşılığında, Shakhtar’ın şikayetini geri çekme durumunun olduğu belirtiliyor. Galatasaray Yönetimi ve hukukçular çözüm yolu üzerinde görüşmeleri ve araştırmayı sürdürüyor.

Galatasaraydan Victor Nelsson kararı İmzalar atılıyor

BERKAY ÖZCAN TEKLİFİ ORTAYA ÇIKTI

Galatasaray’dan sürpriz bir transfer hamlesi daha. Üst üste yıldızları kadrosuna katarak Şampiyonlar Ligi macerasına hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, bir yandan da Süper Lig ve Türkiye Kupası’nı düşünüp yerli rotasyonunu güçlendirmeye çalışıyor. Bu doğrultuda gündeme gelen son isim; Başakşehir’in orta saha oyuncusu Berkay Özcan oldu. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 25 yaşındaki futbolcu için temaslara başlayan Sarı Kırmızılılar, Başakşehir’e para artı takas formülünü önerdi. Elindeki bazı yabancı oyuncularla yollarını ayırmak isteyen Galatasaray Yönetimi’nin, lige kötü bir başlangıç yapan İstanbul temsilcisine bir liste sunduğu belirlendi. Taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Victor Nelsson kararı İmzalar atılıyor

İNGİLTERE'DEN OKAY YOKUŞLU İDDİASI

West Bromwich muhabiri Adrian Goldberg, yaptığı açıklamada, "Okay Yokuşlu tam bir hayal kırıklığı oldu. Ancak Süper Lig devi Galatasaray onunla ilgileniyor. Türkiye'de transfer dönemi halen açık. Bu transferin gerçekleşeceğine dair duyumlar var" ifadelerini kullandı.

Goldberg, 29 yaşındaki oyuncunun 90 dakika sahada kalması gerektiğini belirtti. Yaptığı açıklamada, ''Okay Yokuşlu'nun daha fazla süre alması gerekiyor. Burada olmasa da gideceği takımda fazla süre alarak kendini tekrardan gösterebilir'' dedi.

Galatasaraydan Victor Nelsson kararı İmzalar atılıyor

SANCHEZ VE NDOMBELE İMZALADI

Galatasaray, UEFA'ya kadro bildirimi yapılan son gün çifte bombayı patlattı. Sarı-kırmızılılar, Tottenham'dan Fransız orta saha Tanguy Ndombele ve Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez'i renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Galatasaray, Ndombele'yi 15 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla bedelsiz kiralarken Davinson Sanchez için Tottenham'a 5 taksitle 9.5 milyon euroluk ödeme gerçekleştirecek.

Galatasaray'da Davinson Sanchez transferi sonrası gözler Victor Nelsson'a çevrildi. Danimarkalı oyuncuyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Galatasaraydan Victor Nelsson kararı İmzalar atılıyor

VİCTOR NELSSON'UN SÖZLEŞMESİ UZATILIYOR

Transfer döneminde Danimarkalı oyuncuya gelen teklifleri yetersiz bulan ve sadece serbest kalma maddesi ödenirse kabul edeceğini beyan eden Galatasaray, Victor Nelsson'un sözleşmesini uzatma kararı aldı. İtalya basınında çıkan haberlere göre Sarı-Kırmızılılar Danimarkalı stoper'in sözleşmesini 2027 yılına kadar uzatacak.

YILLIK ÜCRETİNE ZAM

Sözleşmenin uzatılmasıyla Victor Nelsson'un yıllık ücretinde de artışa gidilecek. Danimarkalı oyuncuyu bu transfer döneminde Sevilla ve Fiorentina istemişti ancak Galatasaray bu teklifleri reddetmişti. Nelsson'un sözleşmesi 2026 yılında sona eriyordu.

24 yaşındaki Victor Nelsson, Galatasaray formasıyla çıktığı 88 resmi maçta 2 gol kaydetti, 1 de asist yaptı. Galatasaray, yıldız oyuncuyu 2021-22 sezonunun başında Kopenhag'dan 7 milyon euro karşılığında transfer etmişti.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Victor Nelsson kararı İmzalar atılıyor

Yazarlar