Galatasaray Galatasaray'ın Muslera'ya son teklifi belli oldu! Başkan Özbek bizzat devrede

Galatasaray'ın Muslera'ya son teklifi belli oldu! Başkan Özbek bizzat devrede

05.03.2024 - 08:05 | Son Güncellenme:

Beşiktaş zaferinin kahramanlarından Muslera, bir kez daha Galatasaray için ne kadar değerli olduğunu kanıtlarken Uruguaylı kalecinin transferi konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Tecrübeli eldivene, 2 yıllık sözleşme teklifi geldi.

Galatasarayın Musleraya son teklifi belli oldu Başkan Özbek bizzat devrede

Galatasaray'da uzun yıllardan büyük bir başarıyla kalesini koruyan Fernando Muslera'yla yeni sözleşme imzalanması konusunda belirsizlik var. Dursun Özbek, bu hafta içerisinde devreye girerek tecrübeli eldivenle bir görüşme yapacak. Sarı-Kırmızılı ekibin hocası Okan Buruk, Muslera'nın takımda kalması için yapılabilecek her şeyin yapılmasını istiyor. Başarılı teknik direktör, yaptığı açıklamalarda da oyuncusunun ne kadar değerli olduğu vurguluyor.

Haberin Devamı

Galatasarayın Musleraya son teklifi belli oldu Başkan Özbek bizzat devrede

YİNE ŞAMPİYONLUK YOLUNDA!

2011 yazında imza attığı Galatasaray’da kaldırmadık kupa bırakmayan Fernando Muslera, 37 yaşında yine takımını şampiyonluğa taşıyor. Beşiktaş derbisinde yine yüzde yüzlük bir gol pozisyonunu çıkaran tecrübeli eldivenin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve bir süredir oyuncunun menajeriyle yapılan görüşmelerde mesafe alınamamıştı.

DURSUN ÖZBEK BİZZAT DEVREDE!

Ancak Nando’nun derbi performansı, bir kez daha onun Galatasaray için önemini gözler önüne serince, bizzat Galatasaray Başkanı Dursun Özbek devreye girdi. Kurmaylarına talimat veren Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, Muslera ile bir an önce sözleşme uzatılmasını istedi. Galatasaray Yönetimi, Uruguaylı file bekçisiyle ilk resmi görüşmeyi bu hafta gerçekleştirecek. Muslera’ya 2 yıllık yeni bir teklif yapılacak.

Haberin Devamı

Galatasarayın Musleraya son teklifi belli oldu Başkan Özbek bizzat devrede

MAAŞ KONUSUNDA FARK VAR!

Daha önce Muslera’nın 2.2 milyon Euro istediği, Galatasaray’ın ise 1.5 milyon Euro önerdiği konuşuluyordu. Sarı-Kırmızılı kulüpten yıllık 2.5 milyon Euro net maaş kazanan Muslera’nın bu kez ücretinden feragat edip etmeyeceği merakla bekleniyor.

Yazarlar