Galatasaray Galatasaray'ın yeni Burak Yılmaz'ı! Okan Buruk'tan tam not

Galatasaray'ın yeni Burak Yılmaz'ı! Okan Buruk'tan tam not

02.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı takımda genç oyuncu yükselen performansıyla Okan Buruk'un gözüne girdi. Ekstra şut ve hava topu çalışan başarılı futbolcu stil olarak Burak Yılmaz'a benzetiliyor.

Galatasarayın yeni Burak Yılmazı Okan Buruktan tam not

Başkan Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un önderliğinde Mertens, Icardi, Torreira, Oliveira ve Zaniolo gibi dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katan Galatasaray, Süper Lig'de fırtına gibi esiyor. Okan Buruk komutasında müthiş bir galibiyet serisi yakalayan sarı-kırmızılı takım, 22 hafta sonunda en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor.

Haberin Devamı

OKAN BURUK YÖNETİMİNDE ÇALIŞTILAR   

Galatasaray’da Antalya kampı sonrası verilen 2 günlük izin sona erdi ve çalışmalar yeniden başladı. Sarı-kırmızılılar dün akşam, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde bir çalışma gerçekleştirdi.

Galatasarayın yeni Burak Yılmazı Okan Buruktan tam not

LEEDS UNITED BAŞKANI'NDAN ZANIOLO İTİRAFI

Leeds United Başkanı Andrea Radrizzani, Galatasaray'ın transfer ettiği Nicolo Zaniolo'yu almak için çaba harcadıklarını ancak başaramadıklarını dile getirdi.
DAZN adlı internet sitesine konuşan Radrizzani, "Roma'ya bir oyuncu önerdik ama Roma'nın Avrupa Birliği dışındaki oyuncu kontenjanı olmadığı için bu transferi gerçekleştiremedik" ifadelerini kullandı.

BARIŞ ALPER YILMAZ'A TAM NOT

Galatasaray’ın Antalya kampında çalışkanlığı ile dikkat çeken ve Alanyaspor ile son oynanan özel maçın yıldızı olan Barış Alper Yılmaz’ın performansındaki yükselişin nedeni belli oldu. Geçen sezon başında Keçiörengücü’nden gelen ve performansı ile sınıfı geçemeyen 22 yaşındaki genç oyuncu, bu sene bambaşka bir görüntü sergiliyor. Her antrenman sonrası ekstra şut ve hava topu çalışan, fiziksek olarak da dayanıklılık anlamında da, fazla mesai harcadığı için iyi duruma gelen Barış Alper’deki bu değişim meyvelerini verdi.

Haberin Devamı

Galatasarayın yeni Burak Yılmazı Okan Buruktan tam not

'YENİ BURAK YILMAZ'

Teknik direktör Okan Buruk’un gözüne giren genç oyuncu, çalışkanlığının mükâfatını almaya başladı. Barış Alper’in yükselen formu, A Milli Takımı açısından da büyük önem taşıyor. Genç oyuncunun, stil olarak "Yeni Burak Yılmaz" olacağı öngörülüyor. Bu sezon sağ ve sol kanat ağırlıkta olmak üzere 16 Süper Lig maçına çıkan Barış Alper, 3 gol attı, 1 asist yaptı. Sezon başında da Rezerv Lig'de şov yapan sarı-kırmızılı oyuncu, 2 karşılaşmada 4 gol, 4 asist yapmıştı.