Beşiktaş Beşiktaş'ın yeni transferi Ante Rebic İstanbul'a geldi

Beşiktaş'ın yeni transferi Ante Rebic İstanbul'a geldi

30.07.2023 - 16:11 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın her konuda anlaştığı yıldız futbolcu Ante Rebic, siyah-beyazlı ekiple üç yıllık sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş transferde Emrecan Bulut, Jean Onana ve Daniel Amartey’in ardından Ante Rebic’i de kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Milan’dan 500 bin euro bonservis bedeli ve 1 milyon euro performans bonusu karşılığında transfer edilen 29 yaşındaki Hırvat sol kanat oyuncusu bugün özel uçakla İstanbul’a gelecek. Teknik Direktör Şenol Güneş’in bir süredir ısrarla kadrosunda görmek istediği yetenekli futbolcu sağlık kontrollerinin ardından 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Rebic’e yıllık 2,5 milyon euro garanti ücret ödenecek.

İSTANBUL'A GELDİ

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesinde transfer harekatı devam ediyor. Siyah-beyazlılar, İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da forma giyen Ante Rebic'i İstanbul'a getirdi. 29 yaşındaki futbolcuyu taşıyan özel uçak, saat 16.00 sıralarında Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne indi.

İLK SÖZLERİ

Haberin Devamı

Havalimanında kendisini karşılaşmaya gelen Beşiktaşlı taraftarlara üçlü çektiren Rebic, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Rebic, "Buraya geldiğim için mutluyum. Arkadaşlarımla ve hocamla tanışmak istiyorum. 7 numaralı formayı giyeceğim. Gelmeden önce Vida ile konuştum. Gayet güzel konuştu. Her şey olumlu" ifadelerini kullandı"

Beşiktaşın yeni transferi Ante Rebic İstanbula geldi

REBIC KİMDİR?

Sol kanatta 101, forvet arkasında 53, sağ kanatta 9, santrforda 84 ve on numara mevkiinde 12 kez forma giydi. Geçen sezon maç başı 3.9 dribbling denemesi yaparken bunun 2.7'sinde başarı yakaladı. Ceza alanına girme sayısında 5 ortalamayla Serie A'da ikinci oldu. Ayrıca maç başına 2.5 şut çekti.

YÖNETİCİDEN TRANSFER MÜJDESİ

Beşiktaşlı yönetici Tarkan Ser, havaalanında beIN Sports'a yaptığı açıklamada siyah-beyazlı taraftarlara transfer müjdesi verdi: "Beşiktaş'ta transfer bitmedi. İçiniz rahat olsun."

GÖZLER DİĞER TRANSFERLERDE
Güçlü ve iddialı bir kadroyla yeni sezona giriş yapmak isteyen Kartal’da gözler transfer görüşmeleri sürdürülen diğer oyunculara çevrildi.

Siyah-beyazlılar bu doğrultuda Bakhtiyor Zaynutdinov, Matias Vargas ve Roberto Pereyra’yı da en kısa sürede renklerine bağlamak istiyor. CSKA Moskova’da forma giyen 25 yaşındaki Kazak orta saha oyuncusu Zaynutdinov için Rus ekibiyle bonservis pazarlıkları sürüyor. Transferi gerçekleşirse Zaynutdinov mavi kartla yabancı kontenjanına katılmadan forma giyebilecek.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Çin kulübü Shanghai Port’ta top koşturan Matias Vargas ve Udinese ile sözleşmesi biten orta saha oyuncusu Roberto Pereyra için de bastırıyor. Süper Lig’de daha önce Adana Demirspor forması giyen Arjantinli Vargas hem kanatlarda hem de orta sahada görev yapabiliyor. Vargas’ın vatandaşı Pereyra da hem merkez orta sahada hem de sağ kanatta oynuyor. Beşiktaş’ın önümüzdeki hafta Zaynutdinov, Vargas ve Pereyra transferlerini sonuçlandırmak için yoğun çaba harcadığı ifade edildi.

Yazarlar