Galatasaray Galatasaraylı yıldızın sözleşmesi feshedildi! İşte yeni adresi

Galatasaraylı yıldızın sözleşmesi feshedildi! İşte yeni adresi

12.09.2023 - 18:32 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de transfer döneminin sona ermesine kısa süre kala Galatasaray'da hareketlilik devam ediyor. Sarı-kırmızılı takıma büyük umutlarla transfer edilen ismin sözleşmesi feshedildi.

Galatasaraylı yıldızın sözleşmesi feshedildi İşte yeni adresi

Hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Süper Lig'de başarı hedefleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. 15 Eylül Cuma günü sona erecek transfer öncesi Galatasaray'da ayrılık yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, yıldız futbocunun sözleşmesini feshetti.

Haberin Devamı

BAZI MAÇLARDA KEREM KULÜBEYE ÇEKİLECEK
Ön tarafta özellikle Zaha’nın dönüşü ile beraber, Tete ve Ziyech’in formuna bağlı olarak Kerem’in 10 numaraya da kaydırılabileceği bildirildi. Yine bazı maçlarda da Aktürkoğlu'nun kulübeye çekileceği belirtildi. Diğer taraftan Türkiye’de mavi kartlı Kerem Demirbay’ın da zaman zaman orta alanda tercih edilerek, Ndombele ile Torreira’nın yükünün hafifletileceği belirtildi.

Abdülkerim savunmada alternatifsiz gözükürken, eksikliği halinde Nelsson-Sanchez tandemine geçileceği belirtildi. Kaan Ayhan ise stoper, sağ bek ve orta alan için alternatif olacak. Buruk bazı maçlarda ise sol bekte Kazımcan’ı tercih ederek yerli problemini ortadan kaldırmaya çalışacak. İlerleyen haftalarca yine kalede Muslera yerine Günay’ı tercih ederek Buruk’un elini güçlendirmek istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

2 KULVARDA YOĞUN MAÇ TRAFİĞİ

Yoğun maç trafiğine giren sarı-kırmızılı takım 17 günde tam 6 maç oynayacak. İşte program:

16 Eylül | Galatasaray - Samsunspor
20 Eylül | Galatasaray - Kopenhag
23 Eylül | Başakşehir - Galatasaray
26 Eylül | İstanbulspor - Galatasaray
30 Eylül | Galatasaray - Ankaragücü
3 Ekim | Manchester United - Galatasaray

OĞULCAN ÇAĞLAYAN'IN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ
Ertan Süzgün'ün haberine göre; Galatasaray, Oğulcan Çağlayan’ın sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.

27 yaşındaki forvet oyuncusunun eski takımı Gaziantep FK'ya transfer olabileceği belirtiliyor.

Galatasaraylı yıldızın sözleşmesi feshedildi İşte yeni adresi

GALATASARAY'DA 29 MAÇA ÇIKTI
Sarı-kırmızılı takıma transfer olduktan sonra Eyüpspor, Giresunspor ve Pendikspor'a kiralık olarak giden Oğulcan Çağlayan Galatasaray kariyerinde 29 maça çıkarken 4 gol - 1 asist üretti.

ASLAN, 1.2 MİLYON EURO CEZA ÖDEDİ
Oğulcan Çağlayan 2020 yazında Çaykur Rizespor'la sözleşmesini feshederek Galatasaray'la anlaşmaya varmış sonrasında ise bu transfer hem krize hem de hukuki itirazlra neden olmuştu.

Çaykur Rizespor'un şikayeti üzerine Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Oğulcan Çağlayan’a Çaykur Rizespor ile sözleşmesini usulsüz bir şekilde feshettiği gerekçesiyle 6 maç ceza ve 1.2 milyon Euro para cezası vermişti. Galatasaray'ın itirazı sonrasında TFF Tahkim Kurulu, UÇK tarafından verilen 6 maçlık cezayı 3'e indirmişti.

Haberin Devamı