25.05.2018 - 09:39 | Son Güncellenme:
Fenerbahçe'de Josef de Souza'ya İngiltere Premier Lig'den sürpriz teklif. (Futbol Arena)
Bu sezon ortasında West Bromwich'in kadrosuna katmak istediği Brezilyalı futbolcuya bu kez Wolverhampton talip oldu. İngiltere Premier Lig yeni takımlarından Wolverhampton'ın, Josef de Souza için kesenin ağzını açtığı öne sürüldü.
Fenerbahçe'de bu sezon özellikle sezonun ikinci yarısında sergilediği performansla dikkat çeken ve teknik direktör Aykut Kocaman'ın vazgeçilmezlerinden biri olan Josef de Souza için, Wolverhampton'ın ciddi bir bonservis bedeliyle Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı öne sürüldü.
Wolverhampton'ın daha öncedefn izlediği ve yeni sezonda kadrosuna katmak istediği Josef de Souza için 11 milyon euro teklif edeceği kaydedildi.
The Sun'ın haberine göre, Fenerbahçe'nin de bu teklife sıcak bakabileceği ve yaz transfer döneminin başlamasıyla birlikte anlaşmanın gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu yazıldı.