04.10.2012 - 10:38 | Son Güncellenme:
"Curse of Ramsey" (Ramsey'in Laneti) diye adlandırılan ilginç tesadüflere göre, 2008 yılında Londra ekibine transfer olan 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun Arsenal forması altında son 2 yılda attığı her golün ardından bir ünlü hayatını kaybediyor.
Tarih 1 Mayıs 2011: Ramsey Arsenal-Manchester United maçındaki tek golü attı ve ertesi gün El Kaide'nin eski lideri Usame Bin Laden öldü.
Tarih 2 Ekim 2011: Genç yıldız ezeli rakipleri Tottenham ile yaptıkları maçta da bir takımının tek golünü kaydetti. Üç gün sonra Steve Jobs öldü.
Tarih 19 Ekim 2011: Galli oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde Marsilya'yı 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmada yine takımının tek golünü attı ve ertesi gün Libya'nın devrik lideri Kaddafi öldürüldü.
Ve son olarak 11 Şubat 2012 tarihinde, Arsenal'in deplasmanda Sunderland’i 2-1 yendiği maçta takımının ilk golünü kaydetti. Aynı günün akşamı dünyaca ünlü şarkıcı Whitney Houston hayatını kaybetti.
Sosyal medyada bu enterasan durum ile ilgili yapılan yorumlar şöyle;
@AntonioFeruzzio: Arsenal'in genç orta sahası Ramsey ne zaman gol atsa o gün bir ünlü oluyor. Biri bu çocuğun gol atmasını önlesin.
@Ozany: Ramsey bildiğin Azrail.
@GSGTuna: Ramsey'in bacağı kırıldığında ise Şili'de deprem olmuştu.
@Ygt_erkin: Ramsey'hat-trick yaparsa bütün ünlüler saklansın..
@jesusalmeyda Ramsey gol atmış... Esad gidici...
@Aaksulu Ramsey gol attığına göre savaş yakın demek.
@AhmetEvcimen Ramsey'in laneti.. Herif gol attı Türkiye-Suriye savaşın eşiğine geldi.