09.04.2021 - 01:33 | Son Güncellenme:
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonu UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final ilk maçları tamamlandı. Geceye ise Granada - Manchester United maçındaki olay damga vurdu
Turnuvanın güçlü takımlarından Manchester United, deplasmanda Granada'yı 2-0 mağlup etti. İngiliz ekibine galibiyeti getiren golleri 31. dakikada Marcus Rashford ve 90. dakikada penaltıdan Bruno Fernandes kaydetti.
Estadio Nuevo Los Carmenes'te oynanan maçın ilk dakikalarında sahaya çıplak bir taraftar girdi.
Güvenlik ekibi, kimliği henüz belli olmayan taraftara hemen müdahale etti. Görevliler sahaya atlayan kişiyi yakaladı
Oyuncuların şaşkın bakışları arasında sırt üstü yatırılan kişi kenara alındı. Yaşanan bu ilginç olay, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.
Futbolseverler, kimliği henüz belli olmayan taraftarın imajı için 'tarzan' benzetmesi yaptı.
İtalya temsilcisi Roma, geriye düştüğü maçta Ajax'ı 2-1 yendi. Hollanda ekibi, 39. dakikada Davy Klaassen ile öne geçse de Roma 57. dakikada Lorenzo Pellegrini ve 87. dakikada Roger Ibanez'in golleriyle galip geldi. Ajax'ın tüm kulvarlardaki 24 maçlık yenilmezlik serisi böylece sona erdi.
Arsenal, evinde Slavia Prag ile 1-1 berabere kaldı. Nicolas Pepe ile 86. dakikada öne geçen İngiliz ekibi, 90 3. dakikada Tomas Holes'un golüne engel olamadı.
Dinamo Zagreb'e konuk olan Villarreal ise 44. dakikada Gerard Moreno'nun penaltı golüyle mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.
10 Bin TL'ye varan hoş geldin bonusu Misli.com'da Hemen oynamak için buraya tıklayın!