6 sene forma giydiği ve 10 milyon eurodan fazla para kazandığı Fenerbahçe'ye karşı gol atıp sus işareti yapmak da Alper Potuk karakterinde birine yakışırdı
Alper Potuk’tan gol yedik son 10 yılda hiç bu kadar utanmamıştım
Süper Lig'de Ankaragücü'nü 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu. Belözoğlu; "İnsanlar futbolculuğu ve teknik adamlığı kolay görüyor olabilirler ama hiç kolay değil. Oyuncularım çok inandılar. Bugün birçok duyguyu yaşadık."
"Hiç beklemediğim bir oyundu. Arkadaşlara devre arasında üzgün olduğumu söyledim. İkinci yarı Fenerbahçe formasına layik futbolcu grubu vardı. Hepsine teşekkür ederim. Biz büyük cümleler kullanmadık, sadece sonuna kadar mücadele edeceğimizi söyledik. "
'Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine de Allah bizim sözümüzü yerde koymadı. Camiamızdaki sinerjiyle birlikte, Allah'ın izniyle Fenerbahçe'nin yolu açık olacak. Ben kadere inanıyorum, ne varsa onu göreceğiz. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Rakiplerimizin ne yaptığından çok, bizim ne yaptığımız önemli.
Fenerbahçe, MKE Ankaragücü maçına 7 futbolcusundan yoksun çıktı. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan; Altay Bayındır, Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar, Nazım Sangare, Diego Perotti, Sinan Gümüş ve Mbwana Samatta kadroda yer almadı.
Fenerbahçe'de genç oyuncu Arda Güler, Süper Lig'de ilk kez maç kadrosuna dahil edildi. Sarı-lacivertli ekibin 16 yaşındaki orta saha oyuncusu MKE Ankaragücü maçı ile Süper Lig'de ilk kez maç kadrosuna girme heyecanını yaşadı.
Fenerbahçe, Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı 8 maçta 20 puan topladı. Sarı-lacivertliler bu 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik alırken hiç yenilmedi.
100 TL OYNA 100 TL KAZAN MİSLİ.COM'DA Hemen oynamak için buraya tıklayın!