Gaziantep FK Gaziantep FK: Bir personelimizin Covid-19 testi pozitif çıkmıştır.

Gaziantep FK: Bir personelimizin Covid-19 testi pozitif çıkmıştır.

29.05.2020 - 15:53 | Son Güncellenme:

Gaziantep FK, bir personelinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Gaziantep FK: Bir personelimizin Covid-19 testi pozitif çıkmıştır.

Gaziantep FK, bir personelinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Haberin Devamı

Gaziantep ekibinden yapılan açıklama şöyle; 

28.05.2020 Perşembe günü futbolcularımıza, teknik heyetimize ve tüm kulüp çalışanlarımıza Covid-19 koronavirüs testi gerçekleştirilmiştir.

Yapılan tetkiklerin ardından, sonuçların tarafımıza ulaşma süreci devam etmekte olup şuana kadar bir personelimizin Covid-19 testi pozitif çıkmıştır.

Takımımızın bu akşam saatlerinde gerçekleştireceği antrenman iptal edilmiş olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir. 

TFF'den Gaziantep FK'ye "geçmiş olsun" mesajı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Gaziantep Futbol Kulübü personelinden bir kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkmasından dolayı "geçmiş olsun" mesajı yayımladı. 

TFF'nin internet sitesinde yer alan mesajda, "Yapılan kontrol sonucunda Kovid-19 testi pozitif çıkan Gaziantep FK personeli ve Gaziantep FK camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, personelin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan Gaziantep FK'ye "geçmiş olsun" mesajı
Galatasaray Kulübü, Gaziantep Futbol Kulübü personelinden bir kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkmasından dolayı "geçmiş olsun" mesajı yayımladı. 

Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Yapılan kontroller sonucunda koronavirüs testi pozitif çıkan Gaziantep FK personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz." denildi.

Yazarlar