Teleset Mobilya Akhisarspor Gekas'a büyük şok! Kadroya alınmadı...

Gekas'a büyük şok! Kadroya alınmadı...

04.10.2014 - 12:38 | Son Güncellenme:

Yunanistan Milli Takımı aday kadrosu açıklandı ve italyan teknik adam Claudio Ranieri, Akhisar'da bu sezon parmak ısırtan bir performans sergileyen Theofanis Gekas'ı kadroya almadı.

Gekasa büyük şok Kadroya alınmadı...

Akhisar Belediyespor'un iki tecrübeli oyuncusu Bilal Kısa ve Güray Vural, A Milli Takım'ın 10 Ekim'de İstanbul'da Çek Cumhuriyeti ve 13 Ekim'de Letonya ile deplasmanda yapacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme karşılaşmalarının aday kadrosuna çağrılırken, son haftaların yıldızı golcüsü Theofanis Gekas ise Yunanistan Milli Takım kadrosuna davet edilmedi.

Haberin Devamı

Akhisar Belediyespor'a 4 haftada 6 gol kazandıran Gekas'ın, Yunanistan Milli Takım teknik direktörü İtalyan Claudio Ranieri tarafından Finlandiya ve Kuzey İrlanda maçlarının kadrosuna alınmaması büyük şaşkınlık yarattı.

Güray kariyerinde ilk kez Türk Milli Takımı'na davet edilirken, Bilal ise en son ay-yıldızlı formayı 1 Haziran 2014'te Amerika Birleşik Devletleri'ne karşı yapılan özel maçta giymişti. Öte yandan yarın Başakşehir'e konuk olacak Akhisar Belediyespor'da sakatlanan Ahmet Cebe'nin kadrodan çıkarıldığı açıklandı.