Skorer Gençlerbirliği, Beşiktaş'ı gözüne kestirdi

Gençlerbirliği, Beşiktaş'ı gözüne kestirdi

16.10.2008 - 13:52 | Son Güncellenme:

.

Gençlerbirliği, Beşiktaşı gözüne kestirdi

Başkent derbisinde Ankaragücü karşısında galibiyet bulan Gençlerbirliği seri için Beşiktaş'ı gözüne kestirdi. Kırmızı-Siyahlılarda sakat olan El Saka ve İlhan forma giymeyecek.

Gençlerbirliği, Beşiktaş'ı gözüne kestirdi. Kırmızı-siyahlılar başkent derbisinde Ankaragücü karşısında elde ettiği galibiyetin verdiği moralle Beşiktaş karşılaşmasında aynı sevinci yaşayarak seriyi sürdürmek istiyor.

Sakat oyuncular El Saka ve İlhan'ın yerine görev alacak oyuncuların bunu hissettirmeyeceklerini ifade eden Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Bu durum alternatif olan oyuncular için bir şans. Eksik arkadaşlarının yerini dolduracak kapasitede olduklarını ispatlayacaklar" dedi.

Rakip teknik kadrosunda yaşanan değişimin kendilerini için pek fazla ilgilendirmediğini, ancak Mustafa Denizli'nin gelmesiyle birlikte Beşiktaşlı oyuncular üzerinde olumlu etki yaratabilir diyen Bakkal, "Biz kendi oyunumuzu oynayıp, bir önceki maçta sergilediğimiz oyunu devam ettirip, iyi sonuç elde etmek istiyoruz" diye konuştu.

MESUT BAKKAL'IN KARNESİ ZAYIF

Gençlerbirliği'nin Mesut Bakkal yönetiminde İstanbul takımlarına karşı 2005'den bugüne kadar galibiyeti yok. Bakkal, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı Süper Lig'de oynadığı 12 lig maçın hepsini kaybetti.

İşte Mesut Bakkalın 2005 den bu güne karnesi:

Gençlerbirliği 2-1 Galatasaray

Fenerbahçe 3-0 Gençlerbirliği

Beşiktaş 2-1 Gençlerbirliği

Galatasaray 3-0 Gençlerbirliği

Gençlerbirliği 0-2 Fenerbahçe

Beşiktaş 1-0 Gençlerbirliği

Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği

Fenerbahçe 2-1 Gençlerbirliği

Gençlerbirliği 0-2 Beşiktaş

Gençlerbirliği 1-2 Beşiktaş

Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray

Fenerbahçe 3-2 Gençlerbirliği

Fenerbahçe 3-0 Gençlerbirliği