Diğer Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Amatör kulüpler Türk sporunun kalbi

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Amatör kulüpler Türk sporunun kalbi

04.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir’de Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesis Yatırımları ve Spor Kulüplerine Destek Programı’na katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Amatör kulüpler Türk sporunun kalbi

İzmir’den Türkiye’ye yayılan bir spor şöleni yaşadıklarını belirten Bakan Kasapoğlu, “Türk sporunun bugünleri için, yarınları için tarihi günlerden birini yaşıyoruz. 81 ilimizde Türk sporunun amatör spor kulüplerimizle birlikte yeni başlangıcını yapıyoruz. Çocuklarımızın heyecanı her şeye değer. Yeni eserlerimiz, yeni tesislerimiz, gençlerimiz için sporcularımız için tüm vatandaşlarımız için hayırlı uğurlu olsun. Biz hep birlikte aileyiz. Bir aile ferdi olarak spora hizmet etmenin gururunu yaşıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Kasapoğlu “Amatör spor kulüplerini Türk sporunun kalbi olarak gördüklerini belirterek, “Göreve geldiğimiz günden itibaren amatör spor kulüplerimizi ciddi desteklerle artık güçlendirdik. Bugün 13 bin 965 kulübe toplam 345 milyon lira nakdi destek veriyoruz. İzmir’deki kulüplerimiz, 21 milyon 350 liralık desteği alıyorlar. Büyük bir malzeme desteğini de yine 13 bin 965 kulübümüze sağlıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı