Beşiktaş GFB, Çarşı ve UltrAslan iftarda buluştu

GFB, Çarşı ve UltrAslan iftarda buluştu

27.07.2013 - 23:37 | Son Güncellenme:

"Üç büyükler" olarak adlandırılan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin taraftar grupları, Genç Fenerbahçeliler'in organize ettiği iftar yemeğinde buluştu.

GFB, Çarşı ve UltrAslan iftarda buluştu

Yenibosna'daki Bahçelievler Belediyesi Spor Kompleksi'nde bulunan Yenibosna Spor Kulübü Tesisleri'nde Genç Fenerbahçeliler Grubu'nun ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Galatasaray taraftar grubu ultrAslan ile Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın temsilcileri ve tribün liderleri katıldı.

Haberin Devamı

Osman Develioğlu, yemeğin ardından yaptığı açıklamada sporun birleştirici yanına vurgu yaparak, "Fenerbahçeli kardeşlerimizin düzenlediği bu iftara Galatasaraylı ve Beşiktaşlı arkadaşlarımızın katılması çok güzel. Küçüklüğümüzden beri böyle gördük ve böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Üç büyük kulübümüzün taraftarları, kardeşçe iftar yaptı. Buraya gelen herkesi tebrik ediyorum" diye konuştu.
Gazetecilere el ele açıklamalarda bulunan Genç Fenerbahçeliler lideri Sefa Kalya, ultrAslan Taraftar Grubu tribün liderlerinden Sebahattin Şirin ve

Çarşı Grubu tribün liderlerinden Erdal Keleş, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un kendi aralarında oynadıkları maçlarda uygulanan deplasman yasağının kalkması gerektiğini savunan Kalya, "Pazartesi günü Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç bizi çağırdı. Hepimiz de orada derdimizi anlatacağız. Aramızda bir sorun yok. Kardeşliğimiz bile kulüp başkanlarını rahatsız ediyor. Holiganizmi körükleyenler belli. Ellerini Türk futbolundan çekerlerse her şey çok daha güzel olur" dedi.
Öte yandan taraftar grupları temsilcileri, yeni sezonda hayata geçirilmesi planlanan elektronik bilet uygulamasına da karşı olduklarını sözlerine eklediler.
Yemeğin ardından birbiri lehine tezahüratlarda bulunan taraftarlar, alkışlar arasında dağıldı.