Galatasaray Gigi Becali'den olay Galatasaray sözleri! 'Onlara neden acıyayım ki?'

Gigi Becali'den olay Galatasaray sözleri! 'Onlara neden acıyayım ki?'

22.03.2022 - 10:46 | Son Güncellenme:

FCSB Kulübü Başkanı Gigi Becali yaptığı açıklamada Olimpiu Morutan'ın taksitlerinin ödenmediğini belirtirken Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet ettiğini söyledi. Becali açıklamasında, 'Beklemekten bıktım, Türkleri dava ettim. Onlara neden acıyayım ki?' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Gigi Becaliden olay Galatasaray sözleri Onlara neden acıyayım ki

Galatasaray'ın sezon başında bonservisiyle birlikte büyük umutlarla kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan için şok bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Romanya'dan Prosport'un haberine göre; Olimpiu Morutan için eski kulübü FCSB UEFA'ya gitti ve sarı-kırmızılı kulübü alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle dava etti. 

'BEKLEMEKTEN BIKTIM, TÜRKLERİ UEFA'DA DAVA ETTİM'

Oyuncunun eski kulübü FCSB'nin Başkanı Gigi Becali yaptığı açıklamada Galatasaray'ın Morutan'ın parasını ödemediğini belirtirken, "Galatasaray'dan para beklemekten bıktım ve Türkleri UEFA'da dava ettim" açıklamasında bulundu.

'ONLARA NEDEN ACIYAYIM Kİ?'

Becali açıklamasında "Türkler bunu her zaman yaparlar. Onlara oyuncu veriyorsunuz sonra ödemelerini unutmuş gibi yapıyorlar. Onlara neden acıyayım ki?" ifadelerini de kullandı.

Gigi Becaliden olay Galatasaray sözleri Onlara neden acıyayım ki

MORUTAN'IN ESKİ KULÜBÜ DAVA AÇTI

Öte yandan Morutan'ın FCSB öncesi forma giydiği Botoşani kulübü de Becali'nin bonservisten %9'luk payın hala kendilerine ödenmediği için tepki göstermiş ve dava açmıştı. Becali ise yaptığı açıklamada 'Galatasaray'dan para almadan nasıl ödeme yapabilirim?' ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

'BANA G.SARAY'LA GİZLİLİK MADDESİ OLDUNU SÖYLEDİLER'

FCSB'nin Morutan transferinden henüz para almadığını da belirten Botoşani Kulübü Başkanı Iftime, "Becali, 10 milyon euro alsaydı her yerde övünecekti. Şimdiye kadar hiç para almadılar, bu yüzden bize %9'u da ödemediler. Sanırım transfer 2 milyon euro'ya yapıldı. Bana bu miktarın Galatasaray ile gizlilik maddesi olduğunu söylediler. Ben, FCSB'nin Botoşani'ye hakkı olan %9'u ödemeyi taahhüt edeceğinin yazıldığı bir kağıt istiyorum. Başka hiçbir şeyle ilgilenmiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Gigi Becaliden olay Galatasaray sözleri Onlara neden acıyayım ki

23 MAÇTA 3 GOL - 3 ASİST

Galatasaray formasıyla beklentilerin oldukça altında bir performans sergileyen Morutan Süper Lig'de çıktığı 23 mücadelede 3 gol 3 de asist kaydetti.