1.Lig Giresunspor'da taraftara çağrı

Giresunspor'da taraftara çağrı

09.03.2016 - 11:57 | Son Güncellenme:

Giresunspor Basın Sözcüsü Kurt, "Kalan tüm maçlarımız final havasında geçecek, koyduğumuz hedefe ulaşmak istiyoruz" dedi.

Giresunsporda taraftara çağrı

PTT 1. Lig'de 13 Mart Pazar günü deplasmanda Alima Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Giresunspor'un basın sözcüsü Bahattin Kurt, kalan maçlarının final havasında geçeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde oynayacakları 10 maçın da Spor Toto Süper Lig hedefi için çok önemli olduğunu kaydetti.

Her maça final havasında çıktıklarını belirten Kurt, "Şu anki sıralamada play-off'un içerisindeyiz. Hedefimizden sapmamak için her maça ayrı önem vererek hazırlanmamız gerekiyor. Kalan tüm maçlarımız final havasında geçecek, koyduğumuz hedefe ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Kurt, Alima Yeni Malatyaspor maçında sahaya kazanmak için çıkacaklarını vurgulayarak, "İnşallah kazanacağız. Hedefe ulaşmak için bu maç çok kritik. Alima Yeni Malatyaspor ve evimizde oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçlarını kazanarak seri yakalamak istiyoruz. Burada taraftara da büyük işler düşüyor" ifadesini kullandı.