Skorer Gökhan Gönül: Avrupa Ligi'nde yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz

Gökhan Gönül: Avrupa Ligi'nde yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz

06.11.2009 - 17:25 | Son Güncellenme:

.

Gökhan Gönül: Avrupa Liginde yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz

Fenerbahçe'nin Milli futbolcusu Gökhan Gönül, babası Ahmet Gönül ile amcası Erol Gönül'ün Bursa Selçukhatun Mahallesi'nde ortaklaşa açtıkları Erkek Kuaför Salonu'nun açılışına katıldı.

Haberin Devamı

Kuaför salonunun açılışını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptı. Açılışa eşi Hatice Gönül ile birlikte katılan milli futbolcu gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Steaua Bükreş galibiyetinin takıma büyük moral kazandırdığını belirten başarılı futbolcu, "Avrupa Ligi'nde yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah bu şekilde devam eder, gruptan rahat çıkarız" dedi.

Bir soru üzerine Fatih Terim'in milli takım teknik direktörlüğünden ayrılmasına üzüldüğünü belirten Gökhan Gönül, "Yeni teknik direktör yerli mi, yoksa yabancı mı olsun sorusuna yanıt veremem. Çünkü bu konu beni aşar. Bu federasyonun bileceği iş" diye konuştu.

Gökhan Gönül, kuaför salonunu babası ile amcasının ortaklaşa açtıklarını vurgulayarak, "Sanıldığı gibi ben babama dükkan açmış değilim. Babam ve amcam ortaklaşa açtılar, ben de onlara destek veriyorum. Ben meslek lisesi muhasebe bölümü mezunuyum. Üniversiteye gidemedim, çünkü okul ile futbolu birlikte götürmem mümkün değildi. Ben 9 yaşından itibaren babamın yanında çırak olarak çalıştım, harçlığımı çıkardım. Futbolcu olmasaydım, baba mesleğini sürdürürdüm, ya da yeteneğime göre bir iş yapardım" diye konuştu.

Yazarlar