Alanyaspor Gol düeollosunda kazanan yok! Adana Demirspor'dan son dakika golü

Gol düeollosunda kazanan yok! Adana Demirspor'dan son dakika golü

18.02.2024 - 15:31 | Son Güncellenme:

Alanyaspor, Süper Lig'in 26. haftasında Adana Demirspor'u konuk etti. Nefes kesen maçta kazanan çıkmadı iki ekip sahadan 3-3'lük beraberlik ile ayrıldı.

Gol düeollosunda kazanan yok Adana Demirspordan son dakika golü

Süper Lig'in 26. haftasında Alanyaspor, Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Gol düellosuna sahne olan heyecan dolu maçta kazanan çıkmadı. İki ekip sahadan 3-3'lük beraberlik ile ayrıldı. 

Haberin Devamı

Maça hızlı başlayan ev sahibi Alanyaspor 20. dakikada Balkovec ve 33. dakikada Oğuz Aydın'ınm golleriyle 2-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı bu skorla geçilirken Adana Demirspor 67. dakikada penaltıdan Emre Akbaba'nın golüyle farkı 1'e indirdi. 69. dakikada sahneye çıkan Yusuf Sarı ise skoru dengeye getirdi.

Maç 2-2'lik eşitlikle devam ederken Alanyaspor penaltı kazandı. 76. dakikada topun başına geçen Novais bu fırsattan yararlanamadı ama dönen topta Hadergjonaj fileleri havalandırdı ve takımı yeniden öne taşıdı. Pes etmeyen Adana Demirspor'da Yusuf Sarı 90+7. dakikada bulduğu gol ile maçın skorunu belirledi. 

ADANA DEMİRSPOR GALİBİYETE HASRET

9 maçtır kazanamayan Adana Demirspor puanını 32'ye yükseltirken Alanyaspor ise puanını 29 yaptı. 

Haberin Devamı

İLK 11'LER

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Aliti, Fatih, Balkovec, Augusto, Richard, Novais, Oğuz, Sisto, Eduardo.

Adana Demirspor: Magomedaliyev, Atal, Semih, Gravillon, Mohammmadi, Michut, Maestro, Yusuf Sarı, Emre, Mendozo, Balotelli