GalatasarayGomis'i Drogba istedi!

Gomis'i Drogba istedi!

21.05.2014 - 17:36 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yolları ayırdığı Drogba'nın sarı-kırmızılı yönetime forvet bölgesi için Gomis'i önerdiği öğrenildi.

Gomisi Drogba istedi

Nevzat Dindar/Skorer

Haberin Devamı

Galatasaray'da Didier Drogba'dan sonra forvet bölgesi için alternatifler masaya yatırılırken, Bafetimbi Gomis'te büyük aşama kaydedildiği öğrenildi.

28 yaşındaki Fransız futbolcunun transferinde ise Didier Drogba'nın etkili olduğu ortaya çıktı.

Drogba'nın Başkan Ünal Aysal ile yaptığı toplantıda, "Gomis çok iyi bir golcü. Transfer ederseniz büyük bir iş yaparsınız. Benim yerimi de rahat doldurur. Çok gol atar" dediği belirlendi.

Bunun üzerine Başkan Aysal'ın talimatıyla Lyon'da serbest kalan Gomis'le temas kurulduğu bildirildi.

Mancini'nin son kararı vermesini bekleyen Galatasaray'ın Gomis'e 2 hafta süre verdiği ve "Bizden haber beklemeden kimseye imzalama" dedikleri vurgulandı.

GOMİS BOMBASI!

Milliyet

KEŞFETYENİ
Fotoğrafa bakınca içiniz ısınacak! Yasmin bebek babasının kopyası
Fotoğrafa bakınca içiniz ısınacak! Yasmin bebek babasının kopyası

Cadde | 26.05.2025 - 11:39

2010'da Volkan Demirel ile evlenen, Zeynep Sever Demirel üçüncü kez anne olmanın sevincini yaşıyor. Şubat ayında dünyaya gelen Yasmin'in son halini babası Volkan Demirel paylaştı.

Yazarlar