Futbol ‘Görünce inandım’

‘Görünce inandım’

06.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig’e 14 yıl sonra dönen Göztepe’de yeni bir dönemin başladığını belirten Başkan Sepil, “Kupayı görene kadar çıktığımıza inanamıyordum” dedi.

‘Görünce inandım’

TFF 1. Lig play-off finalinde Eskişehirspor’u yenerek 14 yıl aradan sonra adını Süper Lig’e yazdıran Göztepe, kupayı İzmir’e getirdi. Adnan Menderes Havalimanı’na gelen takımı taraftar karşılarken, Başkan Mehmet Sepil İzmir adına büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Süper Lig sevincini doyasıya yaşadığını belirten Sepil, “Kupayı görene kadar Süper Lig’e çıktığımıza inanamıyordum. Artık yeni bir dönem başlıyor. İzmir için çok kritik bir virajı döndük. Umarım bu başarımız tüm kenti tetikleyecek. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Kariyerinde 4. kez TFF 1. Lig kupasını kaldıran Teknik Direktör Yılmaz Vural ise hak ettikleri bir başarı yakaladıklarının altını çizdi. Maç sonunda hüngür hüngür ağladığını hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, “Çok emek verdik. Bunun karşılığını alınca duygu patlaması yaşadım” dedi. Öte yandan futbolcular da büyük bir sevinç ve coşku ile kente dönerken kaptan Gosso davul çalanlara 200 TL bahşiş verdi.

Göztepeliler uyumadı
Göztepe’nin Süper Lig’e dönmesi İzmir’e tarihi bir gece yaşattı. Kenti bayram yerine çeviren on binlerce taraftar, yıllardır bekledikleri zafer sonrası sabaha kadar uyumayıp şampiyonluk turu attı.

Yazarlar