1.Lig Göztepe'nin yardımları deprem bölgesinde

Göztepe'nin yardımları deprem bölgesinde

08.02.2023 - 16:21 | Son Güncellenme:

İzmir ekibi, depremden etkilenen tüm vatandaşlara ulaştırılmak üzere yardım topladı. Bunun yanı sıra Sepil Holding de 5 milyon TL bağışta bulundu.

Göztepenin yardımları deprem bölgesinde

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem sonrasında tüm spor kulüpleri harekete geçti. İzmir takımlarından Göztepe Spor Kulübü, taraftarların da desteğiyle; depremden etkilenen vatandaşlar için hazırlanan ihtiyaç listesindeki ürünleri Gürsel Aksel Stadyumu'nda deprem bölgelerindeki vatandaşlara ulaştırmak için topladı.

Haberin Devamı

YARDIMLAR DEPREM BÖLGESİNE ULAŞTIRILDI
Göztepe Spor Kulübü ayrıca, resmi ürün mağazası olan GÖZGÖZ mağazaları deposundaki kış koşullarına uygun tüm ürünleri de ilgili kamu kurumlarıyla ve taraftarlarıyla koordine olarak deprem bölgesine ulaştırdı.

TARAFTARLAR STADA AKIN ETTİ
İzmir ekibi, Gürsel Aksel Stadı’nda devam eden deprem yardım çalışmaları için bir video klip hazırladı. Göztepe’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan video klipte, yardım için stada gelen taraftarların çalışmalarına yer verilirken, gelen yardımların oldukça fazla olduğu görüldü.

SEPİL HOLDİNG'DEN 5 MİLYON TL
Göztepe Spor Kulübü Eski Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sepil’in sahibi olduğu Sepil Holding de ihtiyaçlarda kullanılmak üzere deprem bölgesine 5 Milyon TL değerinde bağış yaptı. Yapılan açıklamada holding çalışanlarının da bir aylık maaşlarını depremzedelere bağışladıkları duyuruldu.

Haberin Devamı

 

Yazarlar