Voleybol Guidetti'den açıklama: Hüsran yaşadık

Guidetti'den açıklama: Hüsran yaşadık

14.10.2022 - 16:19 | Son Güncellenme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası Çeyrek Final karşılaşmasında ABD’ye 3-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Filenin Sultanları'nda koç Guidetti açıklama yaptı.

Guidettiden açıklama: Hüsran yaşadık

FIVB Dünya Şampiyonası'nda Filenin Sultanları ABD'ye 3-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Eleştiri oklarının çevrildiği Giovanni Guidetti açıklama yayınladı.

Haberin Devamı

SIRALAMADA BÜYÜK TEHLİKE
Filenin Sultanları Amerika mağlubiyetinden yaklaşık 8 puan kaybetti ve dünya sıralamasında 7. sıraya demir attı. Bu sıralama Olimpiyat Elemeleri'nde olacağımız torbaları doğrudan etkiliyor. Öte yandan Milletler Ligi ve Dünya Şampiyonası öncesinde ülkeler sırlamasında Türkiye 4. konumda yer alıyordu. Türkiye 7. sırada olduğu için muhtemelen 4. torbadan dahil olacak ve zorlu rakiplerle eşleşecek.

ÜSTÜNDAĞ: MİLLİ TAKIMA YAKIŞMAYAN BİR VOLEYBOLDU
Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ maçın arından canlı yayınında önemli açıklamalarda bulunmuştu. Üstündağ: ''Üzgünüz tabii ki! Her geçen gün mücadele eden bir takım vardı. Bu takım dört aydır bu mücadeleyi veriyorlar. Özellikle bu maçtaki mücadele bir milli takıma yakışmayan bir voleyboldu. Türk Milli Takımı hiçbir kulvarda teslim olmaz. Rakipten çekinmez.'' demişti.

Haberin Devamı

GUIDETTI: "FEDAKARLIK YAPTILAR"
Filenin Sultanları'nda Giovanni Guidetti sosyal medya hesabından açıklama yayınladı. İtalyan antrenör açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Hepimiz için uzun ve özel bir sezondu. Mayıs-Ekim ayları boyunca maksimum çabayı gösterdikleri için oyuncularıma ve personele teşekkür etmek istiyorum. Emek ve özveriye saygı duyuyorum. Zamanlarından ailelerinden tatillerinden fedakârlık yaptılar."

"HÜSRAN YAŞADIK"
"Geriye dönüp baktığımızda karışık duygular içindeydik. Kazandık, kaybettik, sevincimiz oldu, öfkemiz oldu, hüsran yaşadık! Muhtemelen elimizden gelenden daha kötü oynadık ve bir takım kötü oynadığında koç nedenini anlamalı."

"OLİMPİYATLAR İÇİN HALA İYİ BİR NOKTADAYIZ"
"Herkes çok çalıştı. Sonunda cebimizde pek çok deneyim var. Hâlâ dünya sıralamasındaki iyi konumumuzu koruyoruz ve hâlâ Olimpiyatlar için iyi bir noktayız. Herkese teşekkürler."

Yazarlar