Voleybol Gülden Kuzubaşıoğlu, Pelin Çelik diyaloğunu anlattı! 'Melissa Vargas'a teklifimizi yapacağız'

Gülden Kuzubaşıoğlu, Pelin Çelik diyaloğunu anlattı! 'Melissa Vargas'a teklifimizi yapacağız'

24.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Opet'te şampiyonluk yaşayan ve sezon başında Çin ekibi Tianjin Bohai Bank ile anlaşan Melissa Vargas ile ilgili sıcak gelişme yaşandı. Eski voleybolcu Gülden Kuzubaşıoğlu, Pelin Çelik ile konuşmasını anlattı.

Gülden Kuzubaşıoğlu, Pelin Çelik diyaloğunu anlattı Melissa Vargasa teklifimizi yapacağız

Fenerbahçe Opet'ten ayrılarak Çin ekibi Tianjin Bohai Bank ile 2025-26 sezonuna kadar sözleşme imzalayan Melissa Vargas konusunda Fenerbahçe cephesinden açıklama geldi.

Haberin Devamı

PELİN ÇELİK: 'VARGAS ŞU ANDA ÇİN FEDERASYONU'NUN OYUNCUSU'
Maçkolik programında konuşan eski voleybolcu Gülden Kuzubaşıoğlu, Fenerbahçe İdari Menajeri Pelin Çelik ile yaptığı konuşmayı açıkladı. Kuzubaşıoğlu, Melissa Vargas belirsizliğine dair sorduğu soruya aldığı yanıtı böyle anlattı:

"Ben birinci ağızdan Pelin Çelik'i aradım. Dedim ki herkes farklı bir şey söylüyor nedir Melissa'nın durumu. Dedi ki; Melissa şu an Çin Federasyonun oyuncusu, şu an daha ne zaman sezonlarının biteceği belli değil. Bizim için Melissa tabii ki çok önemli bir oyuncu ama sezon daha yeni başladı, bizim kendi transferlerimiz var. Melissa, Çin Federasyonun oyuncusu, kendi sezonu daha başlamadı. Gidişatın ne olduğunu bilmiyoruz.

Haberin Devamı

Gülden Kuzubaşıoğlu, Pelin Çelik diyaloğunu anlattı Melissa Vargasa teklifimizi yapacağız

Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu (Sağda)

"VARGAS'I HER ZAMAN ALMAK İSTERİZ"
Şu bir gerçek biz Melissa'yı her zaman almak isteriz, almak için her şeyi yapacağız ama federasyon daha açıklamamışken, ne zaman biteceği belli olmamışken şimdiden bir sporcunun sezon bittikten sonraki transferini konuşmak bence çok da etik değil. Düşünsünler ki bizdeki bir oyuncu daha sezon devam ederken bittikten sonraki transferi konuşuluyor. Bunu yapmamak lazım.

"TEKLİFİMİZİ YAPACAĞIZ"
Sezon bittiği zaman biz tabi ki Melissa'ya teklifimizi götüreceğiz, Türkiye'de oynamak isterse gönül bağımız olduğu için bizim takıma gelmek isteyecektir diye düşünüyoruz ama şu an resmi olarak hiçbir şey ortada yok. Bunu açıklıkla söyleyebilirim.

VARGAS'TAN AÇIKLAMA
Melissa Vargas daha önce verdiği röportajda '2023-2024 sezonunun ikinci yarısı için planlarınız neler?' sorusuna şu yanıtı verdi: "Şu anda hedefim çok çalışmak ve Tianjin ile katılacağım müsabakaları kazanmak. Çin'deki sezon sona erdiğinde, bir sonraki hedefimi öğreneceğim."

ÇİN'DE ŞAMPİYON OLMUŞ, OCAK'TA GERİ DÖNMÜŞTÜ
Geçen sezona Çin'de başlayan Küba asıllı Türk pasör çaprazı Melissa Vargas, Çin Ligi’nin bitiminin ardından Ocak ayının ortasında İstanbul'a geri dönmüştü. Çin Kadınlar Voleybol Ligi’nde Tianjin Bohai Bank ile üst üste iki kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Yazarlar