Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (2 Şubat 2023)

Günün bomba transfer haberleri (2 Şubat 2023)

02.02.2023 - 13:24 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de takımlar 8 Şubat'ta sona erecek devre arası transfer döneminde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Süper Lig'de öne çıkan tüm transfer gelişmelerini sizler için derledik. İşte ayrıntılar...

Günün bomba transfer haberleri (2 Şubat 2023)

KONYASPOR, BOUCHALAKIS'I KİRALADI

Haberin Devamı

Konyaspor ara transfer döneminin ilk transferini gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlılar, Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Olympiakos’un 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Andreas Bouchalakis’i sezon sonuna kadar kiraladı. Bouchalakis için Konya Büyükşehir Stadyumu’nda basına kapalı imza töreni düzenlendi. Kiralama bedeli olmadan kadroya dahil edilen Bouchalakis kendisini sezon sonuna kadar yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Merkez orta saha ve ön libero bölgesinde görev yapan Andreas Bouchalakis, bu sezon Olympiakos forması ile tüm kulvarlarda 14 resmi müsabakada forma giydi. Yunanistan Milli Takımı'nın çeşitli alt yaş gruplarında top koşturan Bouchalakis, Milli Takım'da ise 25 kez forma giydi. Bouchalakis, Konyaspor’da 32 numaralı formayı giyecek.

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (2 Şubat 2023)

BEŞİKTAŞ, HAKIM ZIYECH'İ TAKİBE ALDI

Ara transfer döneminin bitimine az bir süre kala Beşiktaş, Chelsea'nin tecrübeli oyuncusu Hakim Ziyech'i radarına aldığı öğrenildi. İngiliz basınından Nicolo Schira'nın haberine göre Beşiktaş, Hakim Ziyech transferi için Chelsea'den son saatlerde bilgi istedi. Yıldız ismin maaşı çok yüksek olmasına rağmen siyah-beyazlı ekip bu transfer için ısrarcı bir yaklaşım gösterdiği öğrenildi.

Günün bomba transfer haberleri (2 Şubat 2023)

KONYASPOR, ISCO İLE TEMASA GEÇTİ! BAŞKAN VEKİLİ AKCAN AÇIKLADI ANCAK...

Amir Hadziahmetovic’i Beşiktaş’a gönderen Konyaspor, Real Madrid’in eski futbolcusu Isco’yla temasa geçti. Radyospor'a konuşan Başkanvekili Mehmet Akcan: “Isco ile görüşüyoruz. Transferi bitirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Şansımız yüzde elli" dedi.

Fanatik'te yer alan habere göre; İspanyol yıldızın imza parası istediği ve bu nedenle transferin yattığı öğrenildi.

Günün bomba transfer haberleri (2 Şubat 2023)

TRABZONSPOR'DA KANAT İÇİN GERİ SAYIM

Trabzonspor Yönetimi'nin gündeminde bir süredir sağ kanat transferi var. Bu doğrultuda Norveç ekibi Molde'de görev yapan Ola Brynhildsen ile görüşen Fırtına için 3 milyon Euro'luk bir teklif yapıldığı iddia edilmişti. (Fanatik)

BAŞAKŞEHİR, JANUZAJ'LA ANLAŞMA SAĞLADI! KİRALIK GELİYOR

Medipol Başakşehir, Manchester United ve Borussia Dortmund gibi dev takımlarda da forma giyen Adnan Januzaj'ı kiralıyor. İstanbul ekibi, Belçikalı futbolcu için La Liga temsilcisi Sevilla ile anlaşma sağladı. (A Spor)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (2 Şubat 2023)

 

G.SARAY'DA GÜNDEM LUKA JOVIC
Galatasaray'da rota Luka Jovic'e çevrildi. Sezon başında Benfica'dan kiralanan Haris Seferovic'le yolları ayıran sarı-kırmızılıların önündeki tüm engeller ortadan kalkmış durumda. Chelsea'den Fofana, Crystal Palace'tan da Mateta için yoklamaya devam eden Galatasaray'daki asıl hedef Luka Jovic. Kulübü Fiorentina'da gözden çıkarılan ve birçok kulüpten teklif alan 25 yaşındaki futbolcu, Avrupa'da transfer dönemi kapanırken hiçbir yere gitmedi. Dolayısıyla Cim Bom tek ciddi aday olarak öne çıkıyor.

Günün bomba transfer haberleri (2 Şubat 2023)

KONYASPOR'DAN GARRY RODRIGUES BOMBASI

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, transferdeki yeni hedefini belirledi.

Yunan basınında yer alan habere göre, yeşi-beyazlı ekip, Olympiakos forması giyen Garry Rodrigues ile ilgileniyor.

Konyaspor'un, Rodrigues transferi için hem kiralık hem de bonservis seçenekleri üzerinde durduğu belirtildi.

Haberin Devamı

32 yaşındaki futbolcu, 2017-2019 yılları arasında Galatasaray'da, 2019-2020 sezonunda ise kiralık olarak Fenerbahçe forması giymişti.

Günün bomba transfer haberleri (2 Şubat 2023)