Futbol Günün bomba transfer haberleri (26 Ocak 2023)

Günün bomba transfer haberleri (26 Ocak 2023)

26.01.2023 - 10:37 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de transfer döneminin açılmasıyla birlikte takımlar kadrolarını güçlendirmeye başladı. Süper Lig'deki tüm transfer gelişmelerini sizler için derledik.

Günün bomba transfer haberleri (26 Ocak 2023)

Süper Lig'de takımlar devre arası transferi için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 12 Ocak'ta başlayan ara transfer dönemi 8 Şubat'ta sona erecek. Günün transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Haberin Devamı

PISA MORUTAN İÇİN İLK TEKLİFİ YAPTI
İtalyan kulübü Pisa, Morutan'ın muhteşem performansı nedeniyle sezon sonunu beklemeden Galatasaray'ın kapısını çaldı. Pisa isterse 31 Mayıs 2023'e kadar Galatasaray'ın hesabına 5.5 milyon Euro yatırmak suretiyle oyuncuyu kalıcı olarak transfer etme hakkına sahip.

Öte yandan Morutan, en az 25 maçta 45 dakika forma giyerse, Pisa zorunlu olarak 5.5 milyon Euro karşılığında Morutan'ı transfer etmek zorunda kalacak. (Fanatik)

Günün bomba transfer haberleri (26 Ocak 2023)

FENERBAHÇE SOL BEKİ 8.5 MİLYON EUROYA BİTİRDİ
Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde transferi için Parma ile anlaşma sağladı. Ezgjan Alioski ve Lincoln Henrique'den istediği verimi alamayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Hollandalı sol bekin yolunu gözlüyordu. Fenerbahçe'nin Jayden Oosterwalde için yaptığı son teklif 8.5 milyon Euro oldu. Bu bedelin 7.5 milyon Euro'su nakit, 1 milyon Euro'su ise bonuslardan oluşuyor. Parma ile Fenerbahçe bu miktar üzerinden anlaştı. (Takvim)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (26 Ocak 2023)

NDİAYE'YLE ANLAŞMA TAMAM
Ligin ikinci yarısında fark yaratacak bir ismi kadrosuna katmak için girişimlere başlayan Adana Demirspor, daha önce Göztepe formasıyla Türkiye’de boy gösteren Senegalli hücum oyuncusu Cherif Ndiaye ile anlaşmaya vardı. Ndiaye’yi 6 aylığına Çin ekibi SH Port’tan kiralayan Adana ekibi, Senegalli yıldızın toplam 6 gol kaydetmesi halinde bonservisini 1 milyon Euro karşılığında alacak. (Fanatik)

Günün bomba transfer haberleri (26 Ocak 2023)

JANKAT VE EMİRHAN'IN SÖZLEŞMESİ UZATILDI
Galatasaray kulübü, Jankat Yılmaz ve Emirhan Kayar ile sözleşme imzaladı. İşte sarı-kırmızılı kulübün açıklaması:

Akademi futbolcumuz Emirhan Kayar ile 2025-2026 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere profesyonel sözleşme imzalanmıştır. Akademimizden yetişen kalecimiz Jankat Yılmaz'ın profesyonel sözleşmesi tadil edilerek 2024-2025 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır.

Günün bomba transfer haberleri (26 Ocak 2023)

BEŞİKTAŞ SASSUOLO'YU İKNA ETTİ
Beşiktaş'ın Kaan Ayhan transferinde ciddi aşama kaydettiği ve Sassuolo'yu ikna etmek üzere olduğu belirtildi.

İtalyan basını, Beşiktaş'ın Kaan Ayhan transferinde Sassuolo'yla anlaşmanın eşiğinde olduğunu yazdı. Verilen detaylara göre Kaan Ayhan'ın sezon sonuna kadar kiralanması için 500 bin euroya ek olarak belirli koşullar yerine getirilirse 3,5 milyon euroluk satın alma opsiyonunun devreye gireceği belirtildi. Ayrıca bu transferin 2-3 gün içinde resmiyet kazanabileceği de haberin devamında yer aldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, uzun süredir Kaan Ayhan'ı renklerine katmak istemiş ancak Sassuolo kulübü Kaan Ayhan'ın bonservisinde bir türlü indirime gitmemişti. (Sporx) 

Günün bomba transfer haberleri (26 Ocak 2023)

ARDA OKAN KURTULAN, KARACABEY BELEDİYESPOR'DA 

Sezon başında Fenerbahçe'den Adana Demirspor'a transfer olan ve mavi-lacivertli ekiple 3+1 yıllık sözleşme imzalayan Arda Okan Kurtulan'ın yeni takımı belli oldu. Genç oyuncu, TFF 2. Lig Kırmızı Grup eibi TECO Karacabey Belediyespor'a imza attı. 

Günün bomba transfer haberleri (26 Ocak 2023)

FENERBAHÇE İÇİN BORINI CEVABI
Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Fabio Borini ile ilgili canlı yayında açıklamalarda bulundu. Hurma, "İtalya'dan istediler Borini'yi resmi olarak, gitmek de istedi. Kendisine veremeyeceğimizi söyledim. Türkiye'den büyük bir kulübümüz istedi." dedi.

Haberin Devamı

Hurma, kullandığı büyük kulüp ifadesinin Fenerbahçe olup olmadığı yönündeki soru üzerine, "Fenerbahçe ile bir temasımız olmadı. Arkadan dolaşan birkaç kulübümüz oldu. Onlar da arkadan dolaştığı ile kaldı. Borini gibi oyuncuyu şu anda satamam. Satabilmem için en az onun kadar iyi bir oyuncu bulmam lazım. 12 gol, 7 asistle oynayan bir kanat oyuncusu. Attığın daha fazla kurtardığı var. İlginç yanı, ekonomik olarak sezon başında sıkıntımız vardı, bazı kulüplere Borini'yi alın dedim" cevabını verdi. (Sporx)

Günün bomba transfer haberleri (26 Ocak 2023)

SELÇUK İNAN HEDEFİ VAN AANHOLT
Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde transfer çalışmalarına devam eden Kasımpaşa, Patrick Van Aanholt için harekete geçti. Kasımpaşa, Hollandalı futbolcunun transferi için Galatasaray'la görüşmelere başladı. İstanbul ekibinin, 32 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Patrick Van Aanholt, yabancı sınırının da etkisiyle Galatasaray'da bu sezon gözden düştü. Sezonun ilk maçlarına 11'de başlayan deneyimli futbolcu, daha sonra kadrodaki yerini kaybetmişti. Van Aanholt'un Galatasaray ile sözleşmesi 2024'e kadar devam ediyor.

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (26 Ocak 2023)

SPORTING'DEN BOEY İÇİN 15 MİLYON EURO
Sacha Boey, Avrupa kulüplerinin transfer gündeminde yer almaya devam ediyor. Fransız futbolcu için Sporting Lizbon geri sayıma geçti. Pedro Porro'yu yaklaşık 45 milyon Euro bedelle İngiltere Premier Lig devi Tottenham'a satmaya hazırlanan Lizbon ekibi, bu transferin gerçekleşmesinin ardından soluğu İstanbul'da alacak.

Galatasaray, Sacha Boey için cazip bir teklife hayır demeyecek. Sporting Lizbon, Porro'nun satışından sonra elde edeceği gelirin 15 milyon Euro tutarını Sacha Boey için ayıracağı öğrenildi. Sacha Boey için yakın zamanda Fransız ekibi Lyon ile Premier Lig ekibi Crystal Palace da devreye girmişti. Başkan Dursun Özbek ve kurmayları Lyon'un Boey için verdiği 8 milyon Euro teklifi reddetmişti. (Takvim)

Günün bomba transfer haberleri (26 Ocak 2023)

ARDA GÜLER'E BENFİCA DA TALİP OLDU
Adı birçok dev takımla anılan Arda'ya son olarak Porto talip olmuştu. Porto'nun ardından bir diğer Portekiz devi Benfica da Arda Güler'e talip oldu. Benfica'nın 17 yaşındaki futbolcuyu uzun süredir izlettiği öğrenildi. Portekiz ekibinin kısa süre içerisinde Arda Güler için Fenerbahçe'ye resmi teklif yapabileceği aktarıldı. Arda Güler, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 15 maça çıktı. (Fotomaç)

Günün bomba transfer haberleri (26 Ocak 2023)

 

GALATASARAY'A GOLCÜYÜ DROGBA GETİRECEK
Galatasaray forvet transferinde mutlu sona yaklaşmak üzere. Gözden çıkarılan Seferovic'in yerine golcü arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, çemberi olabildiğince daraltırken, özellikle iki isim üzerinde yoğunlaştı. Listenin ilk sırasında teknik direktör Okan Buruk'un, "Bizim oyun sistemimize en uygun yetenek" diyerek işaret ettiği David Datro Fofana var.

20 yaşındaki Fildişi Sahilli forveti kiralamak için Didier Drogba'yı da araya sokan Sarı-Kırmızılılar, henüz Chelsea'yi ikna edebilmiş değil. İngiliz kulübünün, Süper Lig fikrine hâlâ çok sıcak bakmadığı belirtiliyor. Fofana'nın 1.5 yıllığına kiralanması için, Chelsea'nin Süper Lig'e karşı olan inadının kırılması bekleniyor.

Günün bomba transfer haberleri (26 Ocak 2023)

DİĞER ADAY MATETA
Fofana transferinden olumsuz sonuç çıkma ihtimaline karşı alternatif isimlere de yönelen Galatasaray'da, listenin ikinci sırasında Jean-Philippe Mateta yer alıyor. Crystal Palace'ın 25 yaşındaki santrforu Mateta, ilk sıradaki Fofana'nın aksine 1.92'lik boyu ve güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Fransız golcü de Galatasaray'ın kiralık planları arasında yer alıyor. Ancak Mateta'nın satın alma opsiyonunun kiralık kontrata eklenmesinin de ihtimaller dahilinde olduğu öğrenildi. (Fanatik)

Günün bomba transfer haberleri (26 Ocak 2023)

MOHAMED'DEN 6 MİLYON EURO
Sezon başında 250 bin Euro karşılığında Nantes'a kiralanan Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu da 5 milyon 750 bin Euro'ya Fransızlar'a veren Galatasaray, buradan transfer geliri bekliyor. Mohamed için ödenecek toplamda 6 milyon Euro'nun tamamı yine transfer çalışmalarında kullanılacak. Fofana ya da Mateta'nın kiralama ücreti, yıllık maaşları, Mohamed'den gelecek parayla karşılanacak. (Fanatik)

Günün bomba transfer haberleri (26 Ocak 2023)

BEŞİKTAŞ TIBIDI İLE İLGİLENİYOR
İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberien göre; siyah-beyazlı takımın, Almanya Bundesliga ekibi Stuttgart'ta kiralık olarak forma giyen sol kanat oyuncusu Alexis Tibidi ile ilgilendiği belirtildi. Haberde, bonservisi SCR Altach kulübünde olan 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu ile Fransız ekibi Troyes'in de ilgilendiği ve genç oyuncu ile anlaşmaya vardığı ancak Altach kulübünün de oyuncuyu serbest bırakmak için bir tazminat talep ettiği ifade edildi.

Günün bomba transfer haberleri (26 Ocak 2023)

Yazarlar