İspanya La Liga Guti'den olay Jose Mourinho yorumu! 'İzlemekten sıkılırdım'

Guti'den olay Jose Mourinho yorumu! 'İzlemekten sıkılırdım'

23.11.2023 - 18:05 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in efsanelerinden Guti Hernandez, Jose Mourinho'yla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski futbolcu, Portekizli teknik direktörün Real Madrid'e uygun olmadığını dile getirdi.

Gutiden olay Jose Mourinho yorumu İzlemekten sıkılırdım

Almeria'daki görevi sona erdikten sonra uzun süredir boşta olan Guti Hernandez suskunluğunu bozdu. İspanyol teknik direktör, Jose Mourinho'yla ilgili çarpıcı eleştirilerde bulundu.

Haberin Devamı

Jose Mourinho döneminde Real Madrid'in maçlarını izlemekten sıkıldığını belirten İspanyol futbol adamı, "Mourinho döneminde Real Madrid maçlarını izlemekten sıkılırdım. Bence Real Madrid'e uygun biri değil" dedi.

Real Madrid'de yeniden Zinedine Zidane'ı teknik direktör olarak görmek istediğini dile getiren Guti Hernandez, "Zinedine Zidane'ı tekrar Real Madrid'in teknik direktörü olarak görmek isterim" ifadelerini kullandı.

Gutiden olay Jose Mourinho yorumu İzlemekten sıkılırdım

Carlo Ancelotti'yle ilgili ayrılık iddialarına dair konuşan Guti Hernandez, "Ancak deli bir insan Real'i bırakıp gider. Ancelotti'nin kalması gerekir. O Real Madrid için Real Madrid de onun için mükemmel bir yer" açıklamasını yaptı.

Florentino Perez'i tanıdığını vurgulayan Guti Hernandez, "Süper bir hocanız varken neden başka birini arıyorsunuz? Florentino Perez'i çok iyi tanıyorum. Bir taraftar olarak Ancelotti'nin gelecek sezon takımda kalacağına eminim" dedi.

Haberin Devamı

Gutiden olay Jose Mourinho yorumu İzlemekten sıkılırdım

Futbol kariyerinde sadece Real Madrid ve Beşiktaş formaları giyen Guti Hernandez, formasını astıktan sonra teknik direktörlüğe soyundu. Real Madrid altyapısında çeşitli kategorilerde teknik direktör olarak görev yapan İspanyol futbol adamı, 2018-2019 sezonunda Beşiktaş'ta yardımcı antrenör olarak rol aldı. Guti Hernandez son olarak UD Almeria'da teknik direktörlük yaptı.

Yazarlar