Fenerbahçe Fenerbahçe orta saha transferini Süper Lig'den yapıyor! Ali Koç hayran kaldı

Fenerbahçe orta saha transferini Süper Lig'den yapıyor! Ali Koç hayran kaldı

23.11.2023 - 12:19 | Son Güncellenme:

Milan'dan Rade Krunic'i devre arasında kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Süper Lig'de dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlere başlıyor. Sarı-lacivertlilerden bu transfer için 5 milyon euro talep edilecek.

Fenerbahçe orta saha transferini Süper Ligden yapıyor Ali Koç hayran kaldı

Sezon başında dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe altı numara transferini Ocak ayına bırakmıştı. İsmail Yüksek'in performansından memnun olan İsmail Kartal'ın bu bölgeye alternatif bir oyuncu istiyor. Sarı-lacivertli yönetim orta saha transferi için harekete geçti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Ocak ayı için ilk hedefi sezon başında da transfer edilmek istenen Milan'ın Boşnak yıldızı Rade Krunic... Sarı-lacivertliler, Rade Krunic'in dışında farklı alternatiflere de bakarken Süper Lig'de performansıyla iz bırakan ismi de gündemine aldı. Fenerbahçe'nin kasasından bu transfer için 5 milyon euro çıkabilir.

Fenerbahçe orta saha transferini Süper Ligden yapıyor Ali Koç hayran kaldı

İLK HEDEF RADE KRUNIC

Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Skorer TV'de sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirmiş ve Krunic'in devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olabileceği belirtti.

Senad Ok, Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye gelmek istediğini belirtirken "Rade Krunic, Fenerbahçe'ye gelmek istiyor. Yaşanan sakatlıklar Fenerbahçe'yi 6 numaraya takviye yapmaya sevk etti. Krunic teknik direktör İsmail Kartal'ın 1 numaralı tercihi. Fenerbahçe 12-13 milyon eurolara kadar çıkmıştı. Ancak Stefanoi Pioli "Bana lazım" diyerek transferi veto etmişti. Milan ligde iyi gitmiyor, Pioli'nin koltuğu sallanıyor. Krunic Fenerbahçe'ye gelmek istiyor. Fenerbahçe devre arasında nasıl bir yol izler, bekleyip göreceğiz. Sıcak temasların yaşanmasını bekliyorum. Krunic'i izlemek isterim. Oyuncunun gelmek istemesi de önemli bir etken." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe orta saha transferini Süper Ligden yapıyor Ali Koç hayran kaldı

ANTALYASPOR'DAN DARIO SARIC DE GÜNDEMDE

Ajansspor'da yer alan habere göre Antalyaspor’un sezon başında satın alma opsiyonuyla Palermo’dan kiraladığı Dario Saric’in Fenerbahçe’nin orta sahası için alternatif isimler arasında yer alıyor.

Sezonun 5’inci haftasında İstanbul’da oynanan Fenerbahçe – Antalyaspor mücadelesinde Sarı-Lacivertlilerin Başkanı Ali Koç tarafından beğenilen Boşnak futbolcu için ilk temasın da başkanlar düzeyinde yapıldığı ve devre arasında bir kez daha Akdeniz ekibinin kapısının çalınabileceği öğrenildi.

Fenerbahçe orta saha transferini Süper Ligden yapıyor Ali Koç hayran kaldı

PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Antalyaspor kariyerindeki 3’üncü maçına Fenerbahçe karşısında çıkan Saric, mücadele 3-2 kaybedilmesine karşın ortaya koyduğu performansla özellikle 2 gol atan Adam Buksa ile birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 90 dakika sahada kalan Saric, 39 kez topla buluşurken, 28 pasla yüzde 82 başarı oranı sağlayıp 3 top kapma, 4 ikili mücadele galibiyeti ve 1 de uzaklaştırmalık performans ortaya koymuştu.

Haberin Devamı

İKİ GOLLÜK KATKI

Jakub Kaluzinski’nin sakatlanmasının ardından ilk kez Sivasspor mücadelesinde Kırmızı-Beyazlı formayı giyen Saric, o karşılaşmanın ardından 9 maçın tamamında ilk 11’de sahaya çıktı. 832 dakika oyunda kalan başarılı futbolcu, 2 kez de gol sevinci yaşadı.

Fenerbahçe orta saha transferini Süper Ligden yapıyor Ali Koç hayran kaldı

SATIN ALMA OPSİYONU 1.2 MİLYON EURO

Sezon başında satın alma opsiyonuyla kiralanan Dario Saric’in bonservisini almak Antalyaspor’un elinde… 1.2 milyon Euro ödemesi halinde Saric’in bonservisini alabilecek Kırmızı-Beyazlıların beklentisi ise 5 milyon Euro civarında elden çıkarmak.

Yazarlar