Skorer HABER TURU

HABER TURU

14.03.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Türk gecesinde Ersan kazandı..Örs Sportmen’de.. Haiti için oynadılar

HABER TURU

Türk gecesinde Ersan kazandı
NBA’de forma giyen iki Türk oyuncunun takımlarını karşı karşıya getiren maçta Milwaukee Bucks, Utah Jazz’i 95-87 yendi. Bucks’ta kenardan gelip 24 dakika süre alan Ersan İlyasova 14 sayı, 8 ribaunt, 1 asist ve 1 blokla galibiyete katkı yaptı. Mehmet Okur ise 41 dakika sahada kaldığı mücadeleyi 20 sayı, 11 ribaunt, 3 blokluk performansıyla tamamlayarak takımının en etkili isimlerinden birisi olsa da yenilgiyi önleyemedi.


Örs Sportmen’de
SKY Türk ekranlarında her hafta ünlü isimleri konuk eden Hakan Artış ve Neslihan Yavuz, bu kez Türk Basketbolu’nun efsane ismi Aydın Örs’ü ağırlayacak. Bugün saat 18.10’da başlayacak ‘Sportmen’de Aydın Örs’ün Efes Pilsen, A Milli Takım ve Fenerbahçe Ülker’de kazandığı başarılar masaya yatırılacak, sarı-lacivertli ekiple 100. yılda elde edilen şampiyonluğun görüntüleri yayınlanacak.


Haiti için oynadılar
Tenis dünyasının aktif ve bu sporu bırakmış yıldızları, Haitili depremzedelere yardım için karşı karşıya geldi. ABD’nin California eyaletindeki Indian Wells Tennis Garden’da gerçekleştirilen çiftler gösteri maçlarını 16 bin 100 kişi izlerken, erkeklerde Roger Federer-Pete Sampras ikilisi, Rafael Nadal-Andre Agassi çiftiyle mücadele etti. Bayanlarda ise Martina Navratilova-Justine Henin ile Steffi Graf-Lindsay Davenport’a çiftleri kozlarını paylaştı.


Wushu’da ikinciyiz
Antalya’da 36 ülkeden 540 sporcunun mücadele ettiği 13. Avrupa Wushu Şampiyonası’nda Türkiye genel klasmanda ikinci oldu. Dilek Sabancı Spor Salonu’nda yapılan şampiyonanın, genel klasmanında Rusya birinciliği elde etti. Taolu kategorisinde Rusya birinci, Ukrayna ikinci, Türkiye ise üçüncü olurken, Sanda kategorisinde de Rusya birinci, Türkiye ikinci, Ermenistan üçüncü oldu.


Plajda kura çekildi
Antalya’da 22-27 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek 4. Dünya Plaj Hentbol Şampiyonası’nın kuraları çekildi. Türkiye Hentbol Federasyonu ve Muratpaşa Belediyesi işbirliğinde gerçekleşecek şampiyonaya, toplam 18 ülkeden 24 takım katılacak. Türkiye A Grubu’nda, Brezilya, İspanya, Umman, Macaristan ve Libya ile karşılaşacak.


Kartal direnemedi
Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Avrupa Ligi ön eleme grubundaki 2. maçında İtalyan temsilcisi Elecom Sport’a 79-61 yenildi. Siyah-beyazlılar Fransa’nın Bordeaux kentinde düzenlenen organizasyonda C Grubu ilk maçında Alman takımı RSV Lahn Dill’e 100-52 mağlup olmuştu. Beşiktaş bugün sabah ve akşam olmak üzere İspanya’dan Amfiv ve Fransa’dan Bordeaux ile karşılaşacak.