Konferans Ligi Hakem kararları sinirlendirdi! Edin Dzeko'dan Yunan taraftara Türk bayrağıyla cevap

Hakem kararları sinirlendirdi! Edin Dzeko'dan Yunan taraftara Türk bayrağıyla cevap

11.04.2024 - 20:44 | Son Güncellenme:

UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Olympiakos ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçın ilk yarısında hakem kararları sonrası Olympiakos tribünleri ile Edin Dzeko arasıdna gerilim yaşandı. Edin Dzeko, Yunan taraftarlara Türk bayrağını gösterdi.

Hakem kararları sinirlendirdi Edin Dzekodan Yunan taraftara Türk bayrağıyla cevap

Olympiakos, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Fenerbahçe'yi konuk etti. Zorlu karşılaşmanın ilk yarısında tansiyon çok yükseldi. Fenerbahçe'nin Bosna Hersekli yıldızı Edin Dzeko, müsabakada kendisine gelen eleştiriler sonrası Yunan tribünlerine Türk bayrağını işaret etti.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 34'üncü dakikasında Fenerbahçe'de Edin Dzeko rakip ceza sahası bölgesinde yerde kaldı. Bosna Hersekli santrfor bu pozisyonda faul bekledi. Yunan rejisi, pozisyonu ekranlara getirmedi.

İsviçreli hakem Sandro Scharer bu pozisyonda oyunu bir süre durdurdu. Hakemin faul vermemesi sonrası Edin Dzeko çok sinirlendi. Yıldız futbolcu sinirli bir şekilde kenara geldi.

Bu sırada Yunan tribünlerinde ıslık sesleri yükseldi. Oyunun yeniden hareketlenmesi sonrası Edin Dzeko tekrar oyun alanına girdi. Bosna Hersekli futbolcuya tribünlerin tepkisi devam etti.

*Fotoğraflar: Hüseyin Yavuz

Edin Dzeko, Yunan taraftarların kendisine gösterdiği tepkiye dikkat çeken bir cevap verdi. Bosna Hersekli forvetin formasında yer alan Türk bayrağını Yunan taraftarlara gösterdiği aktarıldı.

Haberin Devamı
1/6

2/6

3/6

4/6

5/6

6/6

Edin Dzeko birkaç dakika sonra Olympiakos kalecisi Konstantinos Tzolakis'le de bir gerilim yaşadı. Maçın hakemi Sandro Scharer bu pozisyonda da oyunu devam ettirdi.

İRFAN CAN'DAN AYNI SEVİNÇ

Fenerbahçe'nin 3-0 geriye düştüğü maç, 3-2'lik skorla tamamlandı. Sarı-lacivertli takımda 2'nci golü kaydeden İrfan Can Kahveci, sevincinde Türk bayrağını tribünlere işaret etti.

Yazarlar